Какви талисмни ще донесат късмет на всяка зодия през 2022 година

26969
Какви талисмни ще донесат късмет на всяка зодия през 2022 година
Снимка: iStock

Всички ние с трепетни емоции очакваме Новата 2022 година и се питаме каква ли ще бъде за нас. Ще имаме ли възможности за повече щастие, здраве, късмет и сбъдване на нашите желания? Най-често всеки от нас си купува по нещо ново за следващата година като талисман за късмет. Нека в тази статия да разберем кои са тези талисмани за 2022 според всяка зодия.

Овен – 2022 талисман -  ключ

За представителите на зодия Овен през новата година, ключът е символ на защитата, късмета и отварянето на пътищата им в живота. Свързано е и с привличането на богатство. В много култури, ключът символизира завършването на цикъл и началото на нова, по-осъществима мечта. Независимо от метала, ключът да се носи като висулка за верижка на врата.

Телец – 2022 талисман - полумесец

Символът на полумесеца насърчава вътрешната сила и защитава човекът, който го носи от  отрицателна енергия и финансови несгоди. Луната води Телците през новата година към ново познание, обновление и прераждане. Можете да носите полумесеца като висулка на колиета, гривни и пръстени.

3-те талисмана, които носят късмет и щастие

Някои хора имат своите талисмани за късмет в себе си или в дома си, други имат универсални такива, за които се знае, че носят късмет ил...

Близнаци - 2022 талисман - бухал

За хората, родени в знака на Близнаци, бухалът е талисман, който привлича повече мъдрост, а прилагането на нови знания ще подобри интуицията им. В много култури бухалите са се смятали за символ на сила. Те могат да бъдат поставени вкъщи като декорация под формата на фигурки или да се носят към бижута аксесоари.

Рак - 2022 талисман - синьо око

Това е  амулет с голяма сила, отблъскващ негативната енергия, ревността и злите очи. Синьото око, освен че предпазва от уроки, оказва и голямо влияние  върху интуицията. Това е амулет, който помага за привличане на мир и душевна хармония.

Лъв - 2022 талисман - китайски дракон

Най-популярните символи на късмет по света

Някои хора носят винаги амулет на късмет и вярват в него, други смятат това за безмислено суеверие. Ето кои са някои от най-популярнит...

За Лъва този талисман ще привлече много позитивни случки  през 2022 г. Той е един от петте митични животни във Фън Шуй, символизиращ силата, късмета и богатството. Китайския дракон може да се намери  и като декоративна фигурка или аксесоар.

Дева - 2022 талисман - четирилистна детелина

Зеленото символизира новото начало, растежа, мира и здравето. Четирилистната детелина е идеален талисман, можете да я носите като бижу или като хербаризиран екземпляр. С нея късметът на 2022 г. ще бъде с вас.

Везни – 2022 талисман - слънцето

Слънцето е символ на  светлината, жизнеността, раждането и безсмъртието. През новата година ще ви донесе жизненост, надежда и по.лесното преодоляване на трудностите. Символът на слънце  може да се носи като част от висулки, обеци или други аксесоари.

Талисмани, с които да ти потръгне в любовта

От дълбоки древни времена човечеството не спира да се интересува по всякакви начини да привлича любов. Все още и в днешни дни археолози...

Скорпион - 2022 талисман - златни бижута

Златото се счита за най-ценния метал, символ на просветлението, знанието, божествеността и безсмъртието. Смята се също, че символизира плодородието, любовта, устойчивостта на негативните енергии и увереността в трудни времена. Почувствайте силата и топлината му, носете златни бижута през 2022 г.

Стрелец - талисман 2022 - дафинов лист

Той е символ на просперитет и хармония. Освен че носят мир на собственика си, дафиновите листа също помагат за увеличаване на финансите и насърчават успеха. Вземете дафинов лист и го сложете в портфейла си и така може да разчитате на повече късмет с придобиването на пари през новата година.

Козирог- талисман 2022 - китайска жаба с монета в устата

Талисман за щастие и здраве според зодията

От древността до днес хората вярват, че талисмани и амулети им носят щастие и късмет. Навярно и вие имате предмет, за който считате, че...

Известна още като трикраката жаба и жабата на богатството, тя е един от благоприятните символи на фън шуй и може да бъде поставена в дома или офиса. Жабата трябва да носи монета в устата си. Силна способност за привличане на пари, но не ги слагайте на пода, а ги на масата, бюрото, шкафа.

Водолей – талисман 2022 - пирамида

Образът на тази форма на пирамида или аксесоари символизира духовното издигане и надхвърлянето на смъртта, както  и жизнената сила на хармонията. Увеличава решимостта и силата за постигане на цалите ни  и носи позитивизъм и добра енергия.

Риби – талисман 2022 - Риби

Скъпи Риби, рибата, представляваща вашата зодия, ще ви отвори пътя към късмета през новата година. Ребата се свързва  с плодородието, защитата и късмета.  Може да бъде поставена във вашия дом като фигурки или да се носи като бижу или аксесоар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Освен върбовите клонки - какво още се прави за късмет на Цветница

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com