Защо Хю Джакман обича да играе мошеници? Ето какво каза:

1716
Защо Хю Джакман обича да играе мошеници? Ето какво каза:
Снимка: Getty Images/Guliver

Хю Джакман наскоро се завърна на Бродуей с премиерата на нова продукция на The Music Man, в която играе главната роля на мошеника Харолд Хил.

Последният път, когато актьорът се е изявявал на сцената на Бродуей, бе през 2003 г., но преди това е участвал доста активно в театрални постановки. Първата му театрална роля, между другото, през 1995 г., също бе в мюзикъл - въпреки че Джакман няма опит с пеене. В ново интервю, посветено на The Music Man, той си спомня за своя театрален дебют в Австралия:

И Хю Джакман подкрепи жените в Афганистан (СНИМКА)

След като Анджелина Джоли влезе в Instagram, за да защитава правата на афганистанките, Хю Джакман също изрази подкрепата си за тях. 52...

„За мен беше истинско чудо да вляза в мюзикъла, току-що бях завършил, а моят агент каза, че сега търсят актьор за ролята на Гастон в „Красавицата и Звяра”. Получих ролята, но в договора пишеше, че трябва да вземам уроци по глас веднъж седмично. В началото се почувствах като аутсайдер.

Главният герой на пиесата Харолд Хил пристига в провинциален американски град и популяризира идеята за организиране на оркестър, но всъщност планира да измами жителите и да избяга с пари. На въпроса дали обича да играе ролята на мошеници (Хю също играе подобни герои, например във филма „Безупречен” от 2019 г. за присвояване на пари в държавно училище), актьорът отговаря по следния начин:

„Интересувам се да откривам различни аспекти на характера на хора, които са избрали да живеят различно от нас... Това не е бягство, просто обичам да правя на сцената или на екрана това, което не бих си позволил или не бих искал направи в реалния живот. Радвам се, че не всички сме Харолд Хил, но е забавно да си възможно най-арогантен в продължение на два часа и половина”.

Хю обяснява популярността на всички видове истории за измамници с интереса на американците към герои, които „вървят срещу всички и нарушават правилата“:

Хю Джакмън с рекорд на Гинес

Приносът на Хю Джакмън към неговото Марвел алтер его Върколака, най-после бе признат, става ясно от съобщение в сайта на издателството....

„Това отчасти присъства и при австралийците, но пандемията показа, че в Австралия хората охотно спазват правилата, има отборен дух. Казаха: „Трябва да направим това“ и те го правят. В Америка нещата са малко по-различни.

Джакман живее в САЩ през последните 20 години, но в интервю казва, че се чувства като австралиец, въпреки че смята Америка за „изключително място“, предава БГНЕС.

„The Music Man” е номиниран за шест награди „Тони”, включително за най-добро завръщане и най-добър актьор за Хю Джакман и Сътън Фостър. Пиесата бе поставена на Бродуей за първи път през 1957 година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com