Подготвят ни за успешен прием по Криминология и Петролно инженерство в Европа

7519
Подготвят ни за успешен прием по Криминология и Петролно инженерство в Европа
Снимка: iStock/Guliver

Този уикенд у нас гостуват европейски топ университети, специализирани в сферата на изкуството, дизайна и медиите

Нестандартни, но много популярни напоследък специалности в Европа, ще бъдат представени у нас този уикенд. Това ще се случи по време на традиционното пролетно изложение „Европейско образование”, организирано от консултантска агенция ЕДЛАНТА. Тази година изложението ще се проведе на 12-ти март в х-л „Хилтън“ – София, и на 13-ти март в х-л „Тримонциум“ – Пловдив.

Надежда за висшето образование?

За първи път от много време на някого му дойдоха добри идеи за реформи във висшето образование. Тъй като обаче всички знаем къде живеем...

Ще бъдат представени едни от най-престижните университети от Великобритания, Дания и Холандия, които предлагат бакалавърски и магистърски програми в широк спектър от специалности. Освен за популярните Архитектура, Бизнес и мениджмънт, Медии и комуникации, Компютърни науки, посетителите ще имат възможност да се информират относно условията за прием и в по-нестандартни, но много търсени напоследък специалности, като Авио-инженерство, Моден, Графичен и Индустриален дизайн, Криминология, Молекулярна биология, Медицинска техника, Нанотехнологии, Биомедицинско инженерство, Петролно инженерство, Дизайн на компютърни игри и много други др.

Посетителите на изложението ще могат да се срещнат и с представители на Coventry University-университетът, който за втора поредна година получи награда за модерен университет на годината според класацията на в-к Times. Ще бъдат представени две от най-добрите, световноизвестни бизнес училища: Henley Business School – бизнес факултетът на University of Reading и CASS Business School, бизнес факултетът на City University, London.

В изложението ще участват University of Surrey и University of Southampton, които неизменно оглавяват класациите за инженерни науки, био-медицина, право, икономика и психология във Великобритания. Сред представените британски учебни заведения ще се открояват топ университети, специализирани в сферата на изкуство, дизайн и медии, като Falmouth University и University for the Creative Arts.

Бъдещите кандидат-студенти ще се запознаят с тайните на успешното кандидатстване в престижни университети във Великобритания и Германия, както и с предимствата на практичното образование в Холандия, ще научат кои са най-перспективните специалности за професионална реализация и как да подготвят впечатляващо мотивационно есе.

Официално: Новоприетите студенти в СУ ще плащат повече

Таксите в Софийския университет "Св. Климент Охрридски" скачат от следващата учебна година. Това реши Академическият съвет на университ...

Специално внимание ще бъде отделено на студентските заеми за магистърски програми в Англия, чрез които още тази есен българските кандидат-магистри ще могат да финансират образованието си. Предвиден е и семинар за родители.

За участие в изложение „Европейско образование“ 2016, както и за посещение на безплатните презентации и семинари, се изисква предварителна онлайн регистрация на www.edlanta.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com