Космодиск Класик - оригиналът вече на достъпна цена

90020
Космодиск Класик - оригиналът вече на достъпна цена

Всеки, който някога е изпитал болки в гърба и кръста, добре знае, че това е усещане, което за нищо на света не иска да му се случи отново. Изведнъж всичко се променя – обикновените движения стават непосилни, не можем да си намерим място, ставаме раздразнителни и сме готови на всичко, само и само болката да спре.

Но често тя не спира. Медикаментите помагат временно и имат странични ефекти, скъпите процедури не винаги дават резултати. Решение обаче има - оригиналният Космодиск – клинично тествано средство, което доказано облекчава напрежението и дискомфорта в гърба и кръста.

ООН одобри Международен ден на йогата

Общото събрание на ООН прие резолюция, провъзгласяваща 21 юни за Международен ден на йогата, съобщи Асошиейтед прес. Индийският минист...

Нека ви кажем защо КОСМОДИСК® е отлично средство срещу болката. Тайната е във формата и уникалната (патентована!) оребрена система, която стимулира мускулите, засилва кръвообращението и води до отпускане и облекчение на болките в гръбнака. Оригиналният Космодиск придържа гръбначния стълб, а масажиращият му ефект има действието като на акупунктурата или физиотерапевтичния масаж. Чрез лек микромасаж Космодиск отпуска уморените мускули, стимулира кръвообращението и освобождава натрупаното напрежение.

Космодиск осигурява ефективно, безопасно и лесно решение срещу болките в гърба и кръста. Продуктът е медицинско изделие, клас I, изработен е от хипоалергична медицинска пластмаса. Резултатите от комбинираните изследвания показват до 80% подобрение при болки в гърба и кръста.

КОСМОДИСК® е удобен за носене, лесен за употреба, подходящ за всички възрасти и най-вече – ефикасен срещу болката. Подходящ е за хора със заболявания или болки в гърба и кръста, вследствие на възрастта, за хора, които седят дълго прави или седнали, за домакини, бременни, шофьори, хора, които извършват тежка физическа работа, спортисти, за всеки, който страда от дискова херния или артроза и др.

Йогата облекчава артритните болки

Йога упражненията могат да облекчат болките и да намалят стреса на хората, страдащи от артрит, установи американско проучване, цитирано...

През последните години се появиха много имитации на Космодиск, които не дават гаранция за произхода си и използваните материали и не са преминали клинични тестове. Имитациите не гарантират ефективност и поставят в риск Вашето здраве. Единствено оригиналният продукт ви гарантира 100% качество и безопасност. Космодиск има 100 години гаранция и 30 дни тест период. Здравето трябва да е достъпно за всеки, продуктът вече е на нова, по-ниска цена от 79.90 лв! Вече можете да го намерите в най-близкия клон на Български пощи!

Поръчайте Космодиск на нова цена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com