Уникална комбинация от растителни екстракти лекува ефикасно болно гърло и запушен нос

19061
Уникална комбинация от растителни екстракти лекува ефикасно болно гърло и запушен нос

В сезона на настинките и вирусните заболявания гърлото и носната кухина са най-податливи на вирусни и бактериални инфекции. Това е така, тъй като те са органите, които филтрират достъпа на бактериите и микроорганизмите в нашето тяло, докато организмът полага усилие да се пребори с болестотворната атака. Ако имунната ни система не е достатъчно силна, това срива имунитета ни, жизнените сили на организма ни отслабват и вследствие на това често ни сполетяват инфекции в гърлото и носната кухина.

Пастилите Фитолор не само облекчават симптомите като болка в гърлото и запушен нос, но и възпрепятстват агресивното действие на инфекцията. Техните изцяло натурални, противовъзпалителни и обезболяващи съставки са подбрани така, че да успокоят лигавиците, попадайки директно там, където бактериите и микроорганизмите са ги засегнали.

Пастилите Фитолор съдържат изцяло натурални биоактивни субстанции от растителен произход - екстракти от джинджифил, сладко биле и индийско бодливо грозде. Джинджифилът е широко използвана билка с изключително богат състав – етерични масла, витамини, минерали. Противовирусните и антибактериалните му свойства се дължат на наличието на т.нар. «гингероли», които са антивъзпалителни съединения. Сладкото биле допринася за облекчаване на раздразненията на лигавиците и за намаляване на болката. Притежава и силни имуностимулиращи свойства. Индийското бодливо грозде е една от най-използваните билки в източната медицина. Съдържа полифеноли, витамин С, минерали и аминокиселини, благодарение на които притежава противовирусно, антибактериално и отхрачващо действие.

Попадайки в устната кухина, пастилите Фитолор постепенно отделят извлечените от билките активни вещества и етерични масла. Така те ефикасно успокояват гърлото, отпушват носа и подобряват отхрачването на секретите, натрупани вследствие на възпалението. Тази уникална билкова комбинация осигурява на организма 100% натурална защита срещу вирусите, настинките и бактериалните инфекции не само през зимата, но и през цялата година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com