Как да накарате мъжът да се влюби във вас според зодията?

2792
Как  да накарате мъжът да се влюби във вас според зодията?
Снимка: iStock

Астрологията може да ви каже какво иска един мъж в една връзка и какво можете да направите, за да го накарате да се влюби лудо във вас. Ето подробно ръководство за това как да очаровате някого според  неговия зодиакален знак.

Овен

Ключът към очарованието на Овен е доброто старо ласкателство. Когато става въпрос за съблазняване на Овен, искреният комплимент ще бъде полезен. Въпреки самочувствието си, Овните все още обичат да им казват колко са прекрасни.

Телец

Хората от тази зодия са свикнали да бъдат самодостатъчни, за да си осигурят всичко необходимо. Но те биха искали да имат партньор наблизо, който да ги поглези. Телците ще бъдат завладени от желанието ви да им създадете комфорт и уют.

Близнаци

Според общоприетото схващане Близнаците са несериозни любовници, които могат да ви изоставят всеки момент. За да задържите интереса им, трябва да имате остър ум, за да държите вниманието им постоянно.

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 18-24 март 2024

Рак

Като едни от най-чувствителните знаци на зодиака, Раците се срещат само с онези, които умеят да се отнасят с тях деликатно и нежно.

Раците търсят емоционална зрялост и стабилност в партньора си.

Лъв

Да завладееш Лъв не е толкова лесно, защото е много трудно да привлечеш вниманието им. Основният трик са комплиментите. Но не прекалявайте – те могат да забележат фалшиви ласкателства на километър разстояние, така че комплиментите ви трябва да са оригинални и искрени.

Дева

Тази зодия е толкова напрегната, че има нужда от партньор, който да им помогне да се отпуснат. Въпреки че Девите може да вярват, че животът им е перфектен и не подлежи на никакви промени, вие трябва да ги убедите в обратното. Подарете им приятно време и те ще осъзнаят, че вие ​​сте това, което липсва в живота им.

Везни

Везните са безнадеждни романтици, които обичат флирта и срещите. Те просто са възхитени от флиртуващите. Везните са естети, които обожават красивите неща.

За да задържите интереса им, опитайте се да изглеждате добре поддържани и носете елегантни дрехи.

Скорпион

Скорпионите променят настроението си толкова бързо, че е много трудно да разберете дали се интересуват от вас или не. Впечатлете ги, като им разкажете най-странните факти за себе си.

Ударно начало на новата седмица за 4 зодии!

Стрелец

Стрелците търсят човек, с когото винаги ще им е забавно. Ако успеете да им покажете, че сте забавни и позитивни, те ще се радват да прекарват възможно най-много време с вас.

Козирог

Ще трябва да положите много усилия, за да спечелите сърцето на Козирога, защото Козирозите са едни от най-трудните зодии. За да сте сигурни, че ще ви вместят в натоварения си график, покажете им, че сте толкова амбициозни и практични, колкото и тях.

Водолей

Водолеите не обичат да бъдат боготворени и ласкани, те търсят истински връзки, така че трябва да им покажете, че сте честни и естествени в отношенията си с тях.

Риби

Рибите имат дълбока нужда да се чувстват необходими, така че позволете им да се грижат за вас. Бъдете напълно открити и честни с тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com