Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Община Перник преобърна представите за града си с гениален маркетинг ход

18 април 2024, 21:02 часа • 4667 прочитания

Перник е отдавна спряган за града с вицовете за винкели, земетресения и груби маниери. Но едно видео, подкрепено от община Перник, успя да разбие всички предразсъдъци и да обиколи целия интернет за една вечер с над 1000 споделяния за първите 5 часа.

Без никаква свян или комплекси, видеото започва с това, че Перник е градът, за който се разказват най-много вицове. Но после бързо връща топката в другото поле, казвайки, че въпреки това, перничани са най-гордите граждани на България.

А може би следващата част е тази, която наистина превърна видеото в хит за една вечер, защото невероятните кадри и описанията на гласа зад кадър, ни показват един Перник, който не познаваме досега. Перник без агресия, без винкели и клишета – Перник, в който 20% от цялото население на града участват в обща фейсбук група, в която споделят красиви снимки от града си. Вие знаехте ли това?

Изгледайте цялото видео и разберете как с гениална кампания и едно кратко видео Перник преобърна представите за себе си на цяла България.

 

Още: Грандиозен финал на юбилейните маскарадни игри "Сурва" в Перник с хиляди участници и гости (СНИМКИ и ВИДЕО)

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес