Данаилов към Миков: Партия се управлява и с малко юмрук

1686
Данаилов към Миков: Партия се управлява и с малко юмрук
Снимка: БГНЕС

За да се управлява партия, трябва и малко юмрук. С тези думи се обърна към на делегатите на конгреса на БСП и специално към Михаил Миков акьорът и дългогодишен член на партията Стефан Данаилов.

Той пожела на новия председател на партията Корнелия Нинова много успех и да внимава с обкръжението си.

Само Дора Янкова и Стефан Данаилов бяха избрани за НС на БСП от първия път

За членове на НС на БСП са избрани само двама души - Дора Янкова и Стефан Данаилов. Всички останали трябва да отидат на балотаж. Това ...

Обкръжението винаги заблуждава, каза Ламбо. Той призна на Михаил Миков, че е един от най-ценните кадри на партията, но е допуснал пропуски.

Важното е, че ще имаме сили да се погледнем в очите, още един такъв ход и нас ни няма, каза още актьорът, цитиран от "Дарик".

Данаилов призова делегатите да "турят" усмивката и да спрат да мислят, че все са неразбрани и най-накрая да се стигне до обновление на партията.

След като подаде оставката си като председател на БСП, самият Миков заяви, че остава социалист.

Корнелия Нинова е новият председател на БСП

Корнелия Нинова е новият лидер на БСП. Това стана ясно, след като бяха преброени гласовете на делегатите на 49-ия конгрес на партията,...

"Подавам оставка като председател на парламентарната група, за да може новото ръководство на партията да предложи и ново ръководство на ПГ. Аз искам да благодаря на делегатите, че ме освободиха от една изключително тежка отговорност", каза Миков, цитиран от БГНЕС.

Той пожела на Нинова на добър път. „Днес след изборите, които много се говореше, че апаратът ги прави, се видя, че други ги правят, в кулоарите, така че тези обвинения да отпаднат и да отпаднат от БСП като демократична партия”, добави още досегашният лидер на столетницата.

Той е категоричен, че не е обиден, възприема нещата спокойно. "Аз знам, че в живота не можеш само да печелиш, трябва да се научиш и да губиш. Важното е да го правиш с достойнство, а не да печелиш, използвайки недостойни средства", подчерта Миков.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com