X
 
 

Корнелия Нинова: Изказването на Тома Белев е цинично и неприемливо

2135 6
photo of Корнелия Нинова: Изказването на Тома Белев е цинично и неприемливо
Снимка: БГНЕС
„Изказването на Тома Белев, че “Най-евтино са пътували евреите в конските вагони - напълно безплатно", е цинично и неприемливо. Фашизмът и всички негови форми отдавна са получили категоричната осъдителна оценка на цивилизования свят“. Това написа председателят на НС на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.

Тя заявява, че такива изказвания хвърлят петно върху страната ни. „БСП остава непоколебима срещу всяка дума и действие, които биха могли да реабилитират този мрачен и срамен период от историята“, категорична е Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова: Навсякъде усещаме енергията за промяна

„Навсякъде, където се срещаме с хората усещам енерията за промяна и положитеното отношение към нашите кандидати за кметове и общи...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Лили 3 Лили преди 2 седмици Профил на трол?
  Белев е пълен провал и не знам за що ДБ изобщо го вкараха в листата
 • Октомври 2 Октомври преди 3 седмици Профил на трол?
  Кой има интерес от отварянето на първо приключили битки , второ неща които Р.България е осъдила. Ами със сигурност НЕ Е И Народа на Р.България. Тази дума Народ е заменена с общество , електорат и още глупости дето сега не мога да се сетя. Криминаланата приватизация довела до колапс икономиката на Р.България беше проведена в условията на разпален идеологически сблъсък.
 • Октомври 2.1 Октомври преди 3 седмици Профил на трол?
  От този сблъсък нищо донро не последва , а напротив. Разбира , че това беше предизвикано от съюза на Предателите на държавна сигурност и прикачилите се към тях ортодоксални фашаги / като м. дянков/, но пък и една голяма част и били сътрудници на Д.С. Тоест исторически са те 2 дегенерати.
  : 3 !
 • Октомври 2.2 Октомври преди 3 седмици Профил на трол?
  Те са чакали през 1947г да избухне война там разни легионерски центрове между СССР И Сащ и са се приобщили към О.Ф с подривна дейност. Такава война не става тогава , но идва 1989г и оцелелите действаха.
  : 4 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  И камунизъма също, ма патко!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  То никога не е имало комунизъм, дори социализъм неуспяха да направят.
  : 0 !