Стефан Данаилов: Можем да правим разлика колко точно са гласовете за БСП от тези за Радев

1848
Стефан Данаилов: Можем да правим разлика колко точно са гласовете за БСП от тези за Радев
Снимка: БГНЕС

За БСП резултатът на Румен Радев е радостен, защото много пъти ядохме тоягата. Но можем да направим разлика колко са гласовете на симпатизантите на БСП и на другите хора, подкрепили генерал Радев, защото искат промяна – както в САЩ подкрепиха Доналд Тръмп. Това заяви Стефан Данаилов в коментар за случващото се в България и по света.

На хората им омръзнаха познатите физиономии в политиката, свързани с много игри. Така Данаилов си обясни победата на Доналд Тръм. Натам отиват нещата – към разтурване на реда, в който живеем, добави актьорът. В България той даде примера за пълна промяна – референдумът на Слави Трифонов. Аз съм за промяна, но пълна – не стани да седна, добави Ламбо пред Нова телевизия. За него трябва да има сериозни промени в БСП и не се нае да каже дали червените ще управляват пак с ДПС. Трябва да видим кой би влязал в парламента – Слави Трифонов може да направи проект, Марешки ще направи, посочи той. Най-доброто е, че не говорим с нито една партия за подкрепа, добави Данаилов.

Цачева и Радев се обявиха за проруски и протурски кандидати във финалния дебат

Кандидатите на ГЕРБ и БСП за президент Цецка Цачева и Румен радев си размениха взаимни обвинения в пристрастност към чужди страни по вр...

Конкретно за подготвеността на генерал Радев да е политик, Данаилов отговори, че не знае в България да има училище за политици. Всичките ни политици тръгнаха от нулата и станаха политици – след първия месец казват, че са такива. Генерал Радев не е живял под похлупак – лети горе, високо и може да прецени по-различно нещата. Казват, че не е стратег, изпълнявал заповеди – как да не е стратег, попита Данаилов. И се съгласи, че няма гаранция, че Румен Радев след 4-5 години ще е това, което претендира да е сега.

Актьорът обяви, че му е приятно от сравненията, че Радев прилича на Тръмп. Аз обичам ястреби, заяви Данаилов. Аз нямаше ли да знам, ако Радев беше руска кандидатура? Ядат му кокалите заради Крим – добре де, Крим исторически е руска земя, защити Данаилов червения кандидат. Всички плювни, които летят към Радев, дават отражение за хората, които са пуснали веднъж гласа си и ще го пуснат с още по-голяма увереност втори път.

Стефан Данаилов разказа и, че относно президентската номинация в БСП имало групи зад Мая Манолова, зад Корнелия Нинова. Специално за Нинова тезата на актьора беше, че там искането за кандидатурата ѝ било, за да се провали тя и „да ѝ отрежат главата”.

Ламбо се обърна и към Бойко Борисов заради думите му, че е слаб политик: "Слаб политик, слаб политик, но те победихме". Нека Борисов се успокои малко. Разбирам всички години победи, победи, сега няма победа - хората в един момент решават, че си заминаваш, каза актьорът.

Бизнесът не иска правителството да не подава оставка

Бизнесът отправи призив към правителството да не подава оставка. От Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ...

Стефан Данаилов заяви и, че Цецка Цачева не може да е майка на всички българи, както обявили от ГЕРБ, защото говорила против турското малцинство, а приела гласовете от Турция. Защо не ги отказа, попита актьорът.

Данаилов не се оплаква от личния си живот, като най-много явно се зарадва, че има нова група студенти. Той обаче не пропусна да каже, че се радва и на „промяната в политиката”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Антоанета Цонева: ГЕРБ показа, че без одобрението на ДПС не може да взема решения и отиваме на избори

Уволнения без край: Главчев с още смени на зам-министри, нова шефка и на Патентното ведомство

Кой е Георги Тахов - предложеният от Димитър Главчев за нов служебен земеделски министър?

Пореден трус в правителството на Главчев: Още един министър си отива (СНИМКИ)

Няма информация чужди служби да са искали смяна на директора на "Митниците", обяви министър

"Главчев е секретарка на Борисов - незабавно да подаде оставка": Оценка на Калоян Методиев

"ПП-ДБ сервираха служебен кабинет на ГЕРБ и ДПС": ИТН коментираха смяната на външния министър (ВИДЕО)

ЦИК се готви за изборите, хвали служебното правителство (СНИМКИ)

Дясната ръка на Румен Радев: Ясна е партийната принадлежност на кабинета "Главчев"

Гешев е сигурен, че Борисов стои зад взрива на колата му

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика