Александър Сано на 5-ия рожден ден на Silvernoise

34751
Александър Сано на 5-ия рожден ден на Silvernoise

Нa 22 май, сряда в 21:00 ч. столичният Sofia Live Club ще отвори врати за партито по случай петия рожден ден на Silvernoise. Богатият опит на музикалния пазар и харизматичното присъствие на Александър Сано, един от основателите на компанията, гарантират разтърсващо събитие с безупречен звук и впечатляващ сет от атрактивни изпълнители.

Звездната музикална компания ще оглавят любимите ни и безкрайно талантливи TRI-O-FIVE. На сцената ще ги последва една от най-актуалните джаз и соул изпълнители в момента, Маги Алексиева – Mey, която от скоро записва с емблематичния Пуджи Бел, барабанист на Ерика Баду.

Александър Сано режисира клипа на Маги Алексиева

Очарователната млада певица Маги Алексиева – Mey завърши работата по своето последно парче и видео към него. Break my heart ще бъ...

За любителите на клубния звук Силвърнойз представя RENEGADES OF JAZZ – продуцент и dj от Хамбург. Известен с новаторския си подход, страхотния микс от фънк и джаз, Давид Ханке ще предложи на софийската публика своя стил, наречен NORTHERN JAZZ. В негова подкрепа ще се включи dj KONTEMPORARY – София.

Определящи себе си като музикален агрегат, Силвърнойз ООД специализират в дигиталната дистрибуция на музика и видео. Със сериозния си музикален каталог от изпълнители, музикални лейбъли и продуценти, създадената през 2008 година oт Георги Грозданов и Александър Сано, компания е основен партньор на KVZ Music Ltd. за територията на Източна Европа и Балканския полуостров, с офиси и извън територията на България.

В основата на дейността на SILVERNOISE стои и една неизменна мисия – осигуряването на стабилна среда, в която музикални компании (лейбъли), продуциенти и артисти колаборират свободно и достигат до всички легални онлайн платформи в света, предлагащи платен даунлоуд или стрийминг. iTunes, AOL, Amazon, eMusic, Rhapsody, Beatport, Juno Download са само малка част от тях. Друга основна дейност на SILVERNOISE е осигуряването на постъпления от стрийминг и рекклама за клиентите на компанията, качени в платформите за видео споделяне VEVO и YouTube.

SILVERNOISE трупа опит и в създаването на видео клипове. Александър Сано е режисирал над 20 видеа за наши изпълнители.

Александър Сано: Нели е любовта на живота ми

Любимецът на мнозина от българския сериал „Под прикритие” - Александър Сано даде ексклузивно интервю за actualno.com. Макар...

През 2012, поради връзките си с огромен брой български и интернационални артисти, компанията създава и свой промоционален отдел. По този начин освен музикалната продукция на музикантите SILVERNOISE подпомага представянето им в участия на живо на територията на България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com