Бен Афлек и Дженифър Гарнър са пред развод?

19684
Бен Афлек и Дженифър Гарнър са пред развод?
Снимка: Getty Images/Guliver

Все по-сериозни са спекулациите, че една от звездните двойки на холивуд – Бен Афлек и Дженифър Гарнър,е на път да се раздели. През почивните дни пред семейния дом на актьорите в Пасифик Пелисайдс, Калифорния, беше заснет голям камион за изнасяне на покъщнина.

Двойката има зад гърба си десетгодишен брак. Двамата бяха хванати заедно в кадър от папараци по-рано този месец на фермерски пазар. Според слухове в Холивуд, всеки от двамата водел все по-отделно живота си от другия. Бен Афлек дори вече се бил изнесъл от семейния дом, за да осигури повече пространство и спокойствие на съпругата си."Няма дим без огън", казал пред US Weekly запознат със семейните проблеми на Бен и Дженифър. "Бракът им е изправен пред проблеми."

Бен и Дженифър имат три деца – Вайълет (9 г.), Серафина (6г.) и Самюел (3 г.). Двамата ходели на терапия като последен опит да спасят брака си, но последните снимки сочат в обратна посока. Афлек и Гарнър били на ръба на развод, но засега се въздържали само в името на децата си. "Опитват се да го направят заради децата си, но не всичко е цветя и рози", казал източникът на информация пред Us Weekly.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com