Емили Тротинетката е получила 10 000 евро за операция за смяна на пола (СНИМКИ)

6401
Емили Тротинетката е получила 10 000 евро за операция за смяна на пола (СНИМКИ)
Снимка: Emily Josephine Mills/Facebook

"Имам си парички! Пълна съм със щастие! Но тези парички не са мои! Тези парички са необходими за операцията ми за смяна на пола! - Сърбия", това написа Емили Тротинетката в своя Facebook профил преди няколко дни. Тя отпразнува своя 22-ри рожден ден в Белград в компанията на своите партньори Тихомир-Мелиса Рангелов и Елизабет Зарева.

На 8 юли Емили празнува рождението си и освен торта и голяма розова плюшена играчка, тя е получила и крупната сума от 10 000 евро, с които да си направи операция за смяна на пола именно в столицата на Сърбия. Самата Емили публикува снимка с пачката пари, а под публикацията заваляха всякакви въпроси. Едно от питанията са кога ще се подложи на операцията, на което 22-годишното момиче отговаря, че това ще се случи през септември или октомври месец.

Коментарите под публикацията на Емили са в двете крайности - част от коментиращите поздравяват момичето и му пожелават успех с операцията, но други открито я нападат. На един от атакуващите я Емили открито заява: "Ще обучавам децата за това как се сменя пола , как се целуват две жени и как правят секс две жени! На това ще науча децата!".

Снимка: Скрийншот: Emily Josephine Mills/Facebook

Жената, която е подарила въпросните 10 000 евро за операцията, се казва Габриела Занкова, като името ѝ разкри самата Емили в своя Facebook профил. Ето какво пише по въпроса: "Вече се сдобих с необходимата сума за Операцията ми за Смяна на Пола! - Днес получих като подарък и дарение сумата от '10 000 Евро' или ~20 000 лв.~ / парите са в сметка!!! / от моя много близка приятелка, която е Транс-Жена и се казва Габриела Занкова на 54 г. от гр. София! Габриела е в началото на транс-прехода и се феминизира скоротечно! Очаква се до 1 година да бъде прекрасна транс-дама! ☺☺☺ Изключително съм Благодарна, че точно в този момент се намери човек с истинско сърце, който да ми помогне!

Емили Тротинетката, Чеченеца и Тошо Куката се изправят пред съда заради скандалния клип

Районна прокуратура Пловдив предаде на съд тримата „инфлуенсъри“ Чеченеца, Емили Тротинетката и Тошо Куката, заснели в нач...

Изключително съм благодарна на Габриела Занкова, че ми помогна по-бързо да си направя операцията! Обещала съм и, че когато продам апартамента си в Плевен, Аз ще и върна половината от сумата - тоест 5 000 евро! Габриела първоначално не искаше да и връщам пари, но аз прецених, че е редно поне половината от сумата да и върна, защото се чувствам неудобно от ситуацията! Никога не ми се е случвало приятелка да ми дава такава сума пари! Обичам те, Габриела и винаги ще бъда твоя близка приятелка!"

Снимка: Скрийншот: Emily Josephine Mills/Facebook

Припомняме, че в началото на месец април Емили Тротинетката, Тошо Куката и Чеченеца бяха арестувани, след като публикуваха клип, в който разхождат на каишка момче в пловдивски мол. Оказа се, че момчето е със специални образователни потребности и е било принудено да се включи в снимането на скандалното видео. ОЩЕ: "Изгавриха се с мен, бях им роб": Проговори жертвата в клипа на Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката (ВИДЕО)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Над 400 костюма са облечени досега в Dancing Stars

Кой известен режисьор участва в кампанията на Байдън

Кои са най-щедрите знаменитости в света

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com