Iced Earth на живо в София догодина

25004
Iced Earth на живо в София догодина

Phoenix Entertainment, със съдействието на Loud Concerts, има удоволствието да обяви завръщането на американските пауър метъл законодатели Iced Earth в София. Бандата от Тампа, Флорида ще разтресе из основи столичния клуб MiXTAPE 5 на 2 февруари 2014г.

Предстоящият концерт на Iced Earth в София ще е част от световното турне на групата, което ще започне в началото на януари 2014г. В турнето ще се включат и други групи, чиито имена ще бъдат обявени по-късно тази година. 

Obsidian подгрява на 1000mods

Атинските стоунър валяци 1000mods, които гледахме през 2011 по покана на Post-Rock Bulgaria се връщат за втори концерт у нас. Бандата ...

Билетите за концерта на Iced Earth влизат в продажба в четвъртък 25 април, точно в 9:00ч, ексклузивно в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg.

Най-нетърпеливите да се сдобият с билет за концерта ще могат да закупят пъврите 50 билета на специална промо цена от 25 лв. След изчерпване им, пропуските ще се продават по 30 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб MIXTAPE 5, цената им ще е 35 лв.

Очаквайте скоро подробности около предстоящото гостуване на Iced Earth в София!

Iced Earth:

Red Hot Chili Peppers свирят за Далай Лама

Red Hot Chili Peppers ще свирят за будисткия лидер Далай Лама в Орегон. Групата ще подкрепи духовния водач на будистите на 11 май в ра...

Създадени през 1984 в Тампа, Флорида, Iced Earth се едни от основоположниците на американския пауър/хеви метъл. Имат зад гърба си 10 стидийни албума, последният от които е Dystopia, най-амбициозният им проект досега, както и множество лайв албуми и DVD-та.

Всеки един от албумите на Iced Earth се счита за шедьовър в метъла. Благодарение на страхотно композираната музика, в основата на която е, характерната ритъм китара nа Jon Schaffer и силните социални или вдъхновени от научната фантастика текстове, групата бетонира репутацията си на една от най-обичаните и уважавани американски метъл банди.

Истински хамънд орган на концерта на Siena Root

Аналоговият звук е изключително важен за музиката на ретро рокаджиите от Siena Root. Затова и в албумите им, освен лампови усилватели и...

На живо Iced Earth представляват истинска разрушителна сила. Сила, в която ще се уверим на 2 февруари 2014г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com