Оксана Григориева отново е бременна

59183
Оксана Григориева отново е бременна
Бившата на Мел хваната от папараци

Бившата приятелка на холивудската звезда Мел Гибсън, 41-годишната рускиня Оксана Григориева отново е бременна, съобщи в. "Комсомолская правда".

Папараци са заснели Григориева на излизане от дома й, докато е говорила по телефона. На снимките ясно се вижда големият корем, който не може да се обясни с преяждане. Григориева вече има две деца.

Първото й - сина Александър , е от връзката й с бившия агент 007, актьора Тимъти Далтън. Второто е дъщеря й Лусия от Мел Гибсън. Твърди се, че Далтън напоследък често навестява Григориева. При това не само, за да се види със сина си, а и по други поводи. Оксана Григориева например го поканила на рождения ден на дъщеря си Лусия.

Родителите на Григориева често са казвали, че Далтън е идеалният спътник за дъщеря им. Те изразяваха надеждата, че след края на връзката на Оксана с Мел Гибсън тя може отново да се събере с бившия агент 007. Другият приятел на Оксана Григориева е звукоинженерът Джими Хойсън. Двамата са се запознали навремето благодарение на Мел Гибсън.

Холивудската звезда го наел, за да помогне на Оксана да запише албума си. Хойсън е много известен в своите среди. Той е участвал в записването на редица албуми на знаменитости, сред които на Кристина Агилера. Хойсън и Григориева често излизат заедно по кина и ресторанти. Той дори бе свидетел на делото срещу Гибсън, като даваше показания в полза на Оксана. Джими Хойсън е бил видян с Оксана Григориева на Свети Валентин. Двамата са били на романтичен обяд.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com