Swingin’ Around The World каца в София тази събота

12283
Снимки:

The Smugglers Collective никога не изпускат възможност за интересно парти. Сега, когато София се сдоби с нов клуб с оригинална концепция, е време за Swingin’ Around The World!

Мястото на излитане е Club Terminal 1, a във всяко издание на Swingin’ Around The World, опитните пилоти на Smugglers Airlines ще ви водят на различна дестинация за една незабравима музикална екскурзия. По време на всеки полет, ще се акцентира върху групите и изпълнителите от съответната локация, в добре познатата ни винтидж стилистика.

Max the Sax от Parov Stelar идва с електро суинг хаус с живи барабани

10-и май ще бъде различен, вдъхновяващ и музикално опияняващ, благодарение на MAX THE SAX от Parov Stelar. Талантливият саксофонист ще...

На 5 април ще се проведе първият Swingin' Around The World полет. Крайната му цел ще е слънчева Калифорния, от където произлизат едни от най-добрите съвременни суинг, рокабили и рокенрол групи. Калифорния е и мястото, където се заражда новата вълна на суинг музиката и винтидж културата в началото на 90те години на миналия век.

За удобсвтото на пасажерите и музикалната селекция по време на полета ще се грижат The Smugglers Collective, заедно с екип от усмихнати стюардеси. През вечерта DJ-ите ще миксират за пръв път от специално изграден пулт във формата на пилотска кабина.

Селекцията ще е добре познатата смес от най-добрите Swing, Rock’n’Roll, Rockabilly и Rhythm&Blues парчета, като този път ще бъде добавена и солидна доза Soul, Ska и Surf музика.

Специално внимание ще се обърне на групи като Big Bad Voodoo Daddy, Royal Crown Revue, Steve Lucky&The Rhumba Bums, Big Sandy and his Fly-Rite Boys, Phat Cat Swinger, Ritchie Valens, The Beach Boys и много други.

Суинг циркът идва в София

След кратка пауза, The Smugglers Collective отново включват своята машина на времето, наречена SMUGGLERS SWING CLUB, за едно ново завла...

Полетът Swingin’ Around The Wolrd ще е на 5 април от клуб Теминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1). Часът за Check-in е 21:00, a излитането точно в 22:00. Билетите са по 5 лв с включени летищни такси.

Очакваме ви!

Поздрави,

The Smugglers Collective

Заповядайте на 2-рия рожден ден на Smugglers Swing Club в имението на Гестби

Точно две години след като поставиха основите на Smugglers Swing Club, The Smugglers Collective, с приятелската подкрепа на ирландско у...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com