Тина Търнър ще мине под венчилото

19746
Тина Търнър ще мине под венчилото

Известната американска певица, 73-годишната звезда Тина Търнър съобщи, че след като получи швейцарско гражданство ще се омъжи, предадоха световните медии.

Тя ще сключи брак с германския музикален продуцент Ервин Бах, който е по-млад от нея с 20 години. Двойката е заедно от 27 години.

Багата и Любина минаха под венчилото в Лас Вегас

Щастливата млада двойка Благой Иванов и приятелката му Любина се ожениха в Америка. Новината съобщи „Всеки ден”, а близки ...

Певицата се запознава с първия си съпруг Айк Търнър през втората половина на 50-те години на миналия век. Двойката живее заедно 16 години, но бракът не е щастлив. През 1976 г. Тина Търнър получава развод, заявявайки, че през всичките години Айк я малтретира физически и морално.

Десет години след като е получила развода си, Тина Търнър сезапознава с германеца Ервин Бах. Двамата заживяват заедно от средата на 90-те години на миналия век. През 1998 г. Търнър и Бах се заселват в Кюснахт, близо до Цюрих.

В Интервю за "Вог" Тина Търнър разказва, че гостите на сватбата й ще трябва да се явят с бели костюми. А също, че тържеството ще е в Кюснахт, чиито планински пейзажи, зелени поляни и чисти реки отдавна са се превърнали в неразривна част от живота на американката. Ястията за празничната сватбена вечеря ще бъдат приготвени от любимите готвачи на Търнър Хорст Петерман и Рико Цандонела.

По думите на Търнър досега не се чувствала толкова щастлива, както е в момента.

8-годишно момче се ожени за 61-годишна жена

Сейнеле Масилела сключи брак с Хелън Шабангу, която има 5 деца, най-големите от тях са на 27 и 37 години, съобщава в. "Дейли мейл". Ощ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com