Завършва гласуването за "Оскар"-ите, започва броенето

3806
Завършва гласуването за "Оскар"-ите, започва броенето
Специалните формуляри бяха разпратени на 5873-те киноакадемици

Днес най-късно в 17. 00 часа по часовото време на Тихоокеанското крайбрежие /03.00 ч. българско време на 22 февруари/ попълнените бюлетини за определяне на носителите на 84-ите филмови награди "Оскар" трябва да пристигнат в Американската киноакадемия, съобщи Асошиейтед прес.

Гласуването започна на 2 февруари 2012 г., след като специалните формуляри бяха разпратени на 5873-те киноакадемици, имащи право на глас. В избора на тазгодишните лауреати участват всички настоящи членове на обединението на американските кинематографисти, сред които са актьорите Уил Смит, Салма Хайек и Кийра Найтли, режисьорите Куентин Тарантино и София Копола, музикантите Брус Спрингстийн и Елтън Джон.

Преброяването на гласовете на всички етапи от надпреварата за златните статуетки е поверено, каквато е традицията от 1934 година насам, на одитно-консултантската фирма "Прайс Уотърхаус Купърс", доопълва БТА. Закъснелите и с 1 минута бюлетини ще бъдат смятани за невалидни. Преброителите ще имат на разположение по-малко от пет дни, за да сумират резултатите и да определят носителите на най-престижните награди в света на киното. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com