Каруцар блъсна с талигата си жена и избяга

1167
Каруцар блъсна с талигата си жена и избяга
Снимка: Dailypress
25-годишен каруцар блъсна с талигата си пешеходка, избяга и се укри. Пострадалата жена получила фрактура на подбедрица. Беглецът е открит за броени часове и е арестуван, съобщи областната полицейска дирекция в Плевен.

Произшествието станало в ранния след обяд вчера, 18 октомври в град Тръстеник. На кръстовище в града водачът на конската каруца ударил 58-годишната жена, пришпорил коня и се укрил. Пешеходката е откарана в плевенската спешна помощ, прегледана е от лекарите и е освободена без опасност за живота.

Автобус на градския транспорт в София мина през крака на пътничка

Жена е пострадала при слизане от автобус на градския транспорт в столицата. Сигналът за инцидента е подаден в 16.08 часа. По първонача...

Полицаите бързо стигнали до извършителя, който направил пълни самопризнания. Задържан е за 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители