X
 
 

Кметът на Перник върна предложението за воден режим

1354 0
Кметът на Перник върна предложението за воден режим
Снимка: БГНЕС
Новият кмет на Перник Станислав Владимиров върна за преразглеждане предложения от ВиК график за воден режим, според който перничани ще имат вода само във времето от 16 до 22 часа от 18 ноември. Според разчетите жителите на града няма да имат и парно, а всички детски градини и болнични заведения ще трябва да се презапасяват с водни запаси.

Решението си Владимиров обяви днес, веднага след встъпването си в длъжност. Според него предложеният от ръководството на дружеството режим е необоснован и много драстичен.

Заради водния режим Перник ще остане и без парно от 18 ноември

От 18 ноември в Перник и околните села въвеждат режим на водата. Вода ще има само в часовете от 16 до 22 часа. В най-лошия случай това ...

"Ситуацията е спешна. Така че аз, връщайки това предложение на ВиК- дружеството, ще изискам в рамките още на утрешния ден нова информация, която да бъде предоставена на перничани, и няколко варианта за водния режим, но на база на достатъчна информираност - как е взето това решение и на каква основа се е стъпило, за да отидем на толкова драстична мярка", каза Владимиров, цитиран от БНР.

В първата си реч пред новия Общински съвет Владимиров заяви, че ще работи само с двама заместник-кметове. Той каза още, че ще подкрепи всяко предложение, което е в интерес на Перник, но няма да се договаря в кабинети и офиси, когато това не е пред очите на перничани.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално