Коледната елха на София засия

14196
Коледната елха на София засия

С впечатляваща заря Коледната елха пред хотел "Рила" в столицата засия, предаде БГНЕС.

Стотици родители и техните деца се събраха в градината на ул. "Алабин", за да наблюдават запалването на светлинките на елхата.

Топлото време и ранната дата не попречиха на събралите се малки и големи да почувстват духа на един от най-светлите християнски празници – любимата на децата Коледа. Преди тържественото запалване на светлините на елхата на сцената се изявиха певците от вокалните формации "Радиодеца", "Октавойс", "Бон Бон", "Смехоранчета" и др. Техните песни и настроение се пренесоха и в публиката, много от най-малките жители на столицата се включиха в песните и танците.

Към концерта се присъедини и Дядо Коледа, който за тази вечер си взе почивка от обикалянето на Земята, за да бъде водещ на събитието.

Усещаме вече коледното настроение, а покрай малките съвсем, каза усмихната баба, водеща за ръка своята внучка. "Ние вкъщи вече сме украсили, нямаме търпение, броим дните вече", допълни тя. Само дето няма сняг още, добави майка, дошла с двете си деца.

Снегът липсваше на някои от родителите и децата, но това по никакъв начин не им попречи да се включат в забавленията. И докато много малчугани гледаха с нетърпение към торбата на Дядо Коледа, за празника родителите им си пожелаха най-важното – здравето на техните деца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com