Феновете на ЦСКА атакуваха централата на БФС

18160

Феновете на ЦСКА, които днес се събраха на протест против случващото се с любимия им клуб, щурмуваха централата на Българския футболен съюз на улица "Иван Асен II", предаде БГНЕС.

Няколко хиляди привърженици на "армейците" се събраха на стадион "Българска армия" по обяд, след което се насочиха към централата на БФС. Феновете обстрелваха сградата с пиратки и други предмети и счупиха прозорците. Протестиращите нападнаха и екипа на БГНЕС, който отразява събитието.

В момента има полиция на мястото на инцидента. Изпочупени са прозорците и витрините на централата на Българския футболен съюз. Мятани са и камъни, виждат се павета по улицата пред централата на БФС.

Феновете на ЦСКА протестират срещу промените в клуба

Феновете на ЦСКА организират национален протест във "Фейсбук" срещу безумията в любимия си тим, но също така и в негова подкрепа, съоб...

Според Канал 3 агитката, която е атакувала БФС, е била от около 300-400 души. Засега няма информация дали има пострадали при атаката, не е ясно къде е редовната охрана на сградата - сега тя се пази от полиция.

БГНЕС обаче публикува информация, че фотографът на агенцията Гергана Костадинова е била нападната от червените фенове при щурма, който те проведоха светкавично срещу сградата на БФС. Червените привърженици са започнали да дърпат фотоапарата на Костадинова, не са й позволявали да снима и са я обиждали.

Протестът на феновете на червените е пред езерото "Ариана", като там са се събрали много фенове на червените. След като обаче голяма група от феновете е тръгнала към централата на БФС, легендите на ЦСКА, които са били на протеста, включително Стойчо Младенов, са декларирали, че това е недопустимо. На протеста е имало и много хора с деца, които също веднага са се махнали, щом се е взело решение за шествие към централата на БФС.

 

Мишел Платини премина в Лудогорец

Трансферът на Мишел Платини в "Лудогорец" вече е факт, след като и двата клуба потвърдиха за трансфера. Шампионите са се договорили с Ц...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com