На 25 май: 3 зодии стават неудържими, когато Юпитер навлезе в Близнаци

21368
На 25 май: 3 зодии стават неудържими, когато Юпитер навлезе в Близнаци
Снимка: Pexels

Тази събота, 25 май, изключително силният транзит на Юпитер през Близнаци изкушава три зодиакални знака по начин, който може да ни накара да се изправим и да спорим, просто защото сме толкова яростно отдадени на това, в което вярваме, че не можем просто да оставим друг човек да говори вместо нас или да каже нещо, без да е необходимо да му противоречим. Тези зодиакални знаци са призовани да изкажат мнението си. И дали са прави или не, няма значение - в този момент се нуждаят от публика.

Още: 3 зодии със сърца на воини

Тези три зодиакални знака са силни и неудържими - и в събота, 25 май, по време на Юпитер в Близнаци те ще дадат на другите да разберат, че имат какво да покажат.

Телец

Когато станете избухливи, това понякога може да бъде страшно. И макар че често сте лидер и човек, който наистина може да покаже пътя на другите, не сте толкова склонни да чувате противоположни гледни точки. По време на Юпитер в Близнаци ще откриете, че някои от хората в живота ви не подкрепят напълно вашите методи и идеи и ще се изкушите да си тръгнете от тях заради разочарованието си.

В събота, 25 май, всичко, което искате, е да се забавлявате. Уви, това може да се случи по трудния начин, тъй като ще прекарате голяма част от този ден в противоречия с някого в живота си - и този „някой“ може да е вашият романтичен партньор. Чувствате се шокирани и засегнати от различното им мнение, но също така не сте и човекът, който ще се отдръпне.

Макар това да не означава, че не желаете да се учите, все пак сте много категорични в това, което смятате за правилно, и няма да оставите нищо от това, докато вашата гледна точка не бъде поне взета под внимание. Не се поддавате и не се огъвате толкова лесно. А дори и да грешите, другият човек ще трябва да измисли много силен аргумент срещу вас, за да го докаже. Вярвате в себе си и ще останете верни на идеалите си до самия край.

Рак

Тъй като наскоро сте открили вътрешната си сила, в събота, 25 май, тя ще бъде на показ пред целия свят (или поне пред един човек). Все още не сте разбрали всичко, но това, което си мислите, че се случва, е, че всички пътища водят към това да сте прави за нещо, което е предизвикало разрив между вас и добър приятел. Вие вярвате, че сте прави, но той вярва в същото за себе си. И ако двете мнения се срещнат и влязат в конфликт, ще откриете, че нямате време и търпимост към подобни игри.

По време на транзита на Юпитер в Близнаци е много лесно комуникацията да излезе извън контрол. Но що се отнася до вас, Раци, вие сте тези, които няма да отстъпят. Те трябва или да застанат на ваша страна, или да си тръгнат. Това може да прерасне в много по-голям спор и Юпитер в Близнаци може да ви накара да се замислите дали всичко това наистина си струва усилията. Да, държите на своята гледна точка и определено имате какво да доказвате... но струва ли си заради това да загубите добър приятел? От гледна точка на разгорещената ви перспектива може просто да откриете, че няма друг начин.

Дева

Може да не сте сигурни защо се чувствате по този начин, но има едно нещо, което знаете: имате какво да докажете и всички в живота ви ще чуят всичко това. Може би дори ще отидете твърде далеч и може би в крайна сметка ще бъдете изтласкани настрана заради мнението си. Но Дева, когато вземате страна, вие го мислите сериозно - и ще вземете страна по един доста категоричен начин по време на Юпитер в Близнаци на 25 май 2024 г.

Когато имате какво да доказвате, наистина не ви интересува кого ще прегазите, за да изразите мнението си, и точно тук може да се окажете обидени до степен, от която няма връщане назад. Чувствате, че истинските ви приятели ще ви разберат и ще останат до вас, но не разбирате силата на Юпитер в Близнаци: той може да ви вдъхнови да кажете твърде много, дори за истинските си приятели.

Още: 3 зодиакални знака, чиито късмет ще се изстреля рязко нагоре

Близнаци управляват комуникацията, а Юпитер е планетата, която я засилва и разширява, така че каквото и да кажете и направите на 25 май, то ще се отрази на цялата вселена. Това може да бъде много добро... или много лошо. Затова внимавайте с думите си и се привързвайте по-малко към желанието да бъдете прави и да имате какво да доказвате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии живеят най-дълго?

Дневен хороскоп за 17 юни 2024 г.

Зодиите, за които ще настъпи щастливо време много скоро

Зодиите, които ще подобрят финансовото си състояние в края на юни

В неделя: Тези зодии хващат здраво юздите на живота си

Тези 4 зодии са тревожни след средата на юни

Зодиакалният знак с най-благородната аура

На 16 юни: Вселената има специално послание за 4 зодиакални знака

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 16 юни 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 16 юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com