Газпром е новият официален спонсор на Челси

6420
Газпром е новият официален спонсор на Челси

След като УЕФА Шампионска лига и Супер купа подписаха договор за спонсорство с руския енергиен гигант Газпром, техният пример последва и европейският клубен шампион Челси. Споразумението за спонсорство е за три години, а новината е потвърдена от официалния сайт на клуба от Лондон.

„Това е още едно радостно глобално партньорство за отбора и демонстрира все повече нарастващата притегателна сила за инвестиции на футболен клуб Челси. Газпром е световен доставчик на енергия, отдаден на опазването на околната среда и социалната отговорност, това перфектно пасва на нашата политика. Ние имаме множество фенове по целия свят и това ще помогне на Газпром да достигне ключови пазари в Европа и Азия”, заяви главният изпълнителен директор на „сините” Рон Гулрей.

"Газпром" плаща най-много на мениджърите си

Шефът на “Газпром” Алексей Милер получава два пъти повече пари от заплатата на средния западен топ-мениджър, става ясно от...

Изпълнителният директор на Газпром Виталий Василев коментира, че партньорството с европейските клубни шампиони и УЕФА ще осигури невероятна платформа, от която да развиват своите пазари в бъдеще.

Съобщението за сътрудничеството е последвано от новини и за другите нови партньори на Челси, това са Ауди, Заубер Формула 1 и Делта Еърлайнс.

 

Редактор: Константин Костов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com