Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За разлика от г-н Хекимян, вие продължавате да работите в БНР - защо?

17 май 2024, 07:55 часа • 12549 прочитания

Това съждение отправи водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова в разговор с кандидата за евродепутат от "Възраждане" и журналист Петър Волгин.

Волгин се оправда, че се свързал с партия, която не е във властта, за разлика от Хекимян, и не се съгласи изцяло, че Хекимян е почнал да води кампания чак след като напусна bTV, а самият Волгин го прави от ефира на БНР, където заплатата му я плащат българските данъкоплатци, докато Хекимян беше част от частна телевизия и заплатата му не идва от държавния бюджет, които се пълни от парите на обществото: Наказание за пропаганда? БНР дава на Волгин заплата, достойна за депутат

"Не споменахте битката на Роберт Фицо с медиите"

Този факт под формата на въпрос отправи Цънцарова спрямо Волгин.

По думите му словашкият премиер Роберт Фицо е човекът, който бил застрелян заради нарастващата нетърпимост в Европа - с напомняне как бил "за мир" в Украйна. Какъв точно мир, припомнете си: Словашкият премиер заговори като Путин на 24 февруари (ВИДЕО)

Запитан за кораба "Царевна" и какво стори той като водещ на БНР и журналист, съобщавайки новината, Волгин заяви, че или трябвало да мълчи като мишка, или да каже нещо, но казал, че българският кораб е бил завладян по информация от един източник. "В момента, в който получихме официалното съобщение от МВнР го изчетох в ефир. Тук трябва да се направи разликата, че когато има нещо, което вълнува хората, да се съобщава", каза Волгин. 

Още: Наказание за пропаганда? БНР дава на Волгин заплата, достойна за депутат

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес