Карло Анчелоти поиска да напусне ПСЖ

4661
Карло Анчелоти поиска да напусне ПСЖ

Италианският треньор Карло Анчелоти е пуснал молба до ръководството на ПСЖ за напускане на клуба, но искането му е било отхвърлено от ръководството, предаде БГНЕС.

"Помолих клуба да напусна и чакам отговора им, защото съм обвързан от договор", каза Анчелоти, след като бе награден за най-добър треньор на Лига 1.

"Водихме разговори, той поиска да напусне, за да отиде в Реал Мадрид. Аз обаче му казах, че това невъзможно, защото той има още година от договора с нас", каза собственикът на ПСЖ Насер ал-Келайфи.

Атлетико Мадрид остави Реал без нито един трофей този сезон

Най-после отборът на "Атлетико Мадрид" счупи проклятието и завоюва за 10-и път в историята си Купата на краля, побеждавайки "черната си...

Самият Анчелоти обаче не каза открито, че желанието му е да се присъедини към "Белия балет". "Срещнах се с Леонардо и президента. Ще изчакам отговорът на клуба. Реал Мадрид е възможна дестинация, но имам още година от договора. Клубът ще реши какво ще се случи. Все пак, трябва да стигнем до компромис, защото аз искам да напусна клуба. Не е лесно, защото се разбирам с всички в клуба. Няма да обяснявам причините за решението си и може би, никога няма да ги кажа", каза още италианският специалист.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com