"Лейкърс" продължават с лошото представяне

4669
"Лейкърс" продължават с лошото представяне

Центърът на "Лос Анджелис Лейкърс" Дуайт Хауърд, който е известен с прякора си Супермен, се представи силно в първия си мач срещу бившия си отбор "Орландо Меджик" след като напусна тима, но пропусна 12 фаула и неговият нов отбор допусна домакинско поражение със 103:113.

Мощният център вкара 21 точки и добави 15 борби, но за пореден път слабата му стрелба от линията за изпълнение на наказателни удари коства много на отбора му. Хауърд реализира само 9 от 21 изпълнение фаула и това се оказа решаващо за изхода на срещата. Изпълненията на Дуайт от фаула напомниха за тези на великия му предшественик Шакил О Нийл, който също премина в "Лейкърс" от "Меджик"

Коби Брайънт отново бе над всички на терена и завърши с 34 точки и 7 борби, но и това не бе достатъчно за езерняците. За гостите от Орландо най-резултатен бе Арън Афлало с 30 точки, Глен Дейвис добави 23 точки и 12 борби, а Джамийр Нелсън завърши с 19 точки и 13 асистенции, предаде БГНЕС.

Прави впечатление, че откакто Д Антъни е треньор на "Лейкърс", езерняците залагат твърде много на стрелбата от тройката.

След тази загуба тимът на Майк Д Антъни отново е с отрицателен баланс (8-9), докато отборът на "Меджик" постигна шеста победа в 16 мача. В другата среща от вчера "Ню Йорк Никс" победи "Финикс Сънс" със 106:99.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com