Левски победи рутинно Берое

4556
Левски победи рутинно Берое

Отборът на "Левски" победи "Берое" с 2:0 в мач от 20-ия кръг на "А" група и се доближи на една точка от лидера в класирането "Лудогорец", предаде БГНЕС.

"Сините" бяха в серия от три поредни мача без успех в шампионата и започнаха неуверено на стадион "Георги Аспарухов", като гостите от Стара Загора имаха две много добри възможности в първите 15 минути, включително удар в гредата, но не успяха да ги реализират.

Възпитаниците на Илиан Илиев нанесоха своя удар между 23-та и 30-та минута, когато Илиян Йорданов и Базил Де Карвальо отбелязаха двата гола. При втория гол остана съмнение дали Де Карвальо не игра с ръка, но като че ли попадението беше редовно.

Шефът на Съдийската комисия е готов да дава оставка

Съдиите в А група, а и в българското първенство като цяло, винаги са били на мушка. В последно време обаче натискът срещу тях заради по...

През втората част домакините контролираха събитията не терена и не дадоха възможност на "Берое" да създаде опасности пред Пламен Илиев. С този успех "Левски" се доближи на точка от "Лудогорец" преди изиграването на дербито между шампионите и "Литекс" тази вечер, докато "Берое" остава на 10-то място с 22 точки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com