Марио Гьотце подновява тренировки след три седмици

5808
Марио Гьотце подновява тренировки след три седмици

Новото попълнение на "Байерн Мюнхен" Марио Гьотце, който се възстановява от травма, ще поднови тренировки след три седмици, предаде БГНЕС.

Днес Гьотце бе представен официално като играч на баварския клуб, въпреки че не може да участва в заниманията заради контузия в бедрото. 21-годишният атакуващ полузащитник подписа дългосрочен договор с "Байерн" още през април, когато избухна истински скандал заради преминаването му.Причината - информацията изтече две седмици преди финала на Шампионската лига, в който играха тогавашният тим на Гьотце "Борусия Дортмунд" и новият му отбор "Байерн", който впоследствие би с 2:1, а Гьотце не игра във финала заради контузията си.

По време на представянето си той заяви, че се надява трансферът от "Борусия Дортмунд" в "Байерн" да му помогне да усъвършенства играта си и да продължи да се развива като играч. През миналия сезон Гьотце изигра 43 мача за "Борусия" и вкара 16 гола. За Германия той е реализирал 5 гола в 22 срещи.

Исторически требъл за Байерн

След като вече спечели титлата в Германия и взе трофея в Шампионската лига, отборът на "Байерн Мюнхен" спечели и Купата на Германия и т...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com