Мюлдер обяви война на Левски, Рамос може да премине в Ботев Пловдив

4869
Мюлдер обяви война на Левски, Рамос може да премине в Ботев Пловдив

Защитникът на "Левски" Дъстли Мюлдер обяви тотална война на сините. Холандецът, който стана част от „негодниците", които бяха изхвърлени от отбора, не иска и да чуе за разтрогване на договора си с клуба, предаде football24.bg.

Мюлдер е обявил пред ръководството на "Левски", че за да си тръгне, иска да получи накуп всичките си заплати до края на договора си. Контрактът е до 2015 година. Ако от „Герена" изпълнят условието на Мюлдер, ще трябва да платят около 300 000 евро, за да се отърват от него. Mениджърът на холандеца заплаши "Левски" с ФИФА заради отношението към клиента му. 

Манолев може да дойде в Ботев Пловдив

Българският национал Станислав Манолев може да дойде в "Ботев Пловдив", ако звездата на пловдивчани Тодор Неделев премине в английския ...

Мюлдер е единственият, който създава проблеми. Жоао Силва и Кристиан Рамос вероятно ще си тръгнат лесно, докато четвъртият Рамон Лопес вече скъса контракта си.

Стана ясно и че Кристовао Рамос все пак може да остане в България. Според информация на "7 дни спорт" "Ботев Пд" проявява интерес към играча, който се очаква да разтрогне по взаимно съгласие договора си с "Левски". Преди няколко дни от жълто-черния клуб обявиха, че няма да взимат нито един от освободените четирима футболисти на сините. Рамос обаче е виждан като възможен заместник на Тодор Неделев, към когото има интерес от "Тотнъм".

Треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов познава отлично качествата на Рамос от престоя им в "Анортозис". Възможно е португалското крило да пристигне в "Ботев Пд", дори и трансферът на Неделев да не се осъществи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com