ПСВ засега не пуска Манолев при Бербатов

5092
ПСВ засега не пуска Манолев при Бербатов

Холандският "ПСВ Айндховен" е отхвърлил официална оферта от страна на "Фулъм" за взимане под наем до края на сезона на българския национален защитник на "филипсите" Станислав Манолев. Холандците са отказали офертата на "котиджърс", защото искат да продадат своя бранител, пише БГНЕС.

През последните седмици се появи информация, че клубът от Западен Лондон проявява сериозен интерес към нашия национал, който, освен като защитник, може да играе и като крило. Тези слухове се засилиха, след като "котиджърс", в чийто редици играе Димитър Бербатов, продадоха Стивън Кели на "Рединг". Агентът на българина Мино Райола, който е голям приятел и дори агент на мениджъра на лондончани Мартин Йол, вече призна, че Манолев е готов да облече екипа на лондончани.

В последствие "Фулъм" се е активизирал и е отправил запитване дали може да вземе първоначално българина под наем до края на кампания, а след това да прецени дали да го купи през лятото. Ръководството на ПСВ обаче е отхвърлило този вариант, защото тяхното желание е Манолев, който продължава да не влиза в плановете на Дик Адвокаат, да бъде продаден още тази зима.

Манолев и Бербатов се събират във Фулъм?

„Фулъм“ е уведомил агента на Станислав Манолев за интереса си към българския национал, съобщават холандските медии. Информ...

27-годишният Манолев има договор със сегашния си клуб до лятото на 2014 година, като преговорите между "филипсите" и "Фулъм" ще продължат, съобщава авторитетното холандско издание "Voetbal International". Според друго холандско издание "ПСВ Айндховен" искат за своя футболист 1,5 милиона евро.

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com