Изберете един по-добре ухаещ дом - първата стъпка към един по-красив свят

8902
Изберете един по-добре ухаещ дом - първата стъпка към един по-красив свят
Снимка: Air Spice

Ароматът е нещо повече от това, което си мислим: Той е врата към спомени, преживявания и емоции. Нашата сетивна система е свързана с емоционалния център на мозъка. Така че, ако сте носели любимия си парфюм на първа среща, ароматът му може да ви донесе романтични чувства години след като тази среща е отминала.

Често свързваме ароматите със спомени, а ако искате да се чувствате по-будни и продуктивни, можете да го направите не само с помощта на любимата чаша кафе, но и с любимия си аромат в собствения ви дом.

Ароматизаторът е едно от онези дребни неща, които понякога забравяме или купуваме без да се замислим. Тази наша логика обаче е неправилна, тъй като подходящият ароматизатор оказва голямо влияние върху нашето психологически състояние и върху начина, по който усещаме собствения си дом.

Изборът е труден и затова ние от Actualno.com потърсихме кой е най-добрият. Спряхме се на продуктите на българския производител AirSpice.bg - дифузери с пръчици, ароматизатори за кола, парфюми, арома топки и още много изкушения. Това, което ни впечатли, е, че работят изцяло с европейски материали (шишенца, етикети, смесители, и пр.). А ето и още причини за нашия избор:

1. Всичките продукти на Air Spice са произведени с френски парфюмни есенции, които използват всички скъпи парфюми (Dior, Tom Ford, и пр.). Не просто с етерични масла. Взимат ги от същото място в Грас.

2. Дълготрайност на аромата

Това колко време ароматът ще ни носи приятни емоции и ще ни връща в прекрасни отминали спомени е много важно за всеки дом. Прекалено много са ни омръзнали ароматизатори, които ухаят трайно максимум седмица и след това трябва да ги заменим с нови. Смяната на аромата пък също не влияе добре на възприятията ни.

Техните дифузери освежават вашия дом в продължение на 4 седмици благодарение на пръчиците им, които са изработени от специален материал със естествени памучни влакна, излъчващи дълготрайно и равномерно както високите ароматни нотки, така и ниските.

3. Интригуващи аромати

Бъдете искрени - не ви ли е омръзнало от еднотипни аромати на пазара като манго, плодове, дъвка, океан, гора и още, и още? От Air Spice предлагат много интересни и завладяващи есенции. Какво мислите за нероли, жасмин и мед в едно? Харесва ви? Посетете сайта им и разгледайте за още подобни изкушения.

4. Екосъобразност

Използваме пластмасови продукти повече от всякога. Покриваме храната си с полиетиленово фолио, пием кафето си от пластмасови чашки, носим дрехи от изкуствени влакна като найлон и полиестер, и дори пазаруваме с пластмасови кредитни карти! Използваме пластмаса стотици пъти ежедневно. Днес световното производство на пластмаса надхвърля 80 милиона тона годишно.

От Air Spice са помислили и за това! Продуктите им не съдържа нито една пластмасова част и може да се рециклират напълно. 100% от материалите, които използват, са произведени в Европейския съюз.

Екипът на Air Spice влага много внимание, любов и време в създаването на всеки артикул. Това с което се гордеят най-много е постигнатият баланс между естествени, ръчно създадени продукти, без излишно оскъпяване. Така, вече в България, за първи път има нещо ново и различно от наличното – има трайно, уникално ухание за всяко пространство или човек. Когато изберете тях, вие не просто правите инвестиция, но и първата си крачка към един по-добре ухаещ и екосъобразен свят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com