LG климатиците със система за пречистване на въздуха са най-доброто решение за дома ви

6890
LG климатиците със система за пречистване на въздуха са най-доброто решение за дома ви
Снимка: LG

Домът ни е мястото, в което се откъсваме от света навън и винаги се стараем да създадем максимални удобства за цялото семейство. През горещите летни дни за този комфорт определено допринасят климатиците, които охлаждат стаите у дома. Със смяната на сезоните пък обикновено идват и гриповете и настинките. Наблюдават се е значително по-високи нива на замърсяване на въздуха. За да избягаме от всичко това, LG предлага иновативно решение, съчетаващо климатик с пречиствател в един уред.

Моделът LG AP09RT например e усъвършенстван със система за пречистване 2-в-1 климатизация и филтриране на въздуха, която може да пречисти ултра фин прах, микроорганизми и замърсявания на въздуха с големина под 1 микрон. Уредът разполага със смарт дисплей, а сензор за PM 1.0 осигурява детектиране в реално време на изключително финия прах и показва интуитивно състоянието на въздуха. Той използва четири цвята, които показват дали въздухът е чист, или все още е замърсен.

Пречистването на въздуха се случва в четири стъпки. Първата от тях е активиране на работата на сензора, а след това и показването на качеството на въздуха в помещението. След това се задейства дифузер на йони, а на последно място се преминава и през системата за филтриране. Всичко това се случва с ниски нива на шум, благодарение на уникалния кос вентилатор на LG и DUAL Inverter Compressor™, които позволяват плавна работа.

Именно този компресор позволява на LG климатиците да охлаждат въздуха с до 40% по-бързо с широк честотен обхват, позволявайки и повече дебит и по-равномерно разпределение на въздуха в помещението. Освен това, компресорът спестява енергия, има по-дълъг живот и осигурява икономично и безшумно охлаждане през лятото и отопление през зимата.

Всички тези функции са налични и при модела LG AP12RT. Елегантният му дизайн улеснява монтажа, плъзгащия се EZ филтър допринася за поддръжката, а големият дискретен дисплей показва текущото потребление на енергия. Пести се до 70% от нея, благодарение на инверторния компресор, който непрекъснато регулира скоростта, за да поддържа желаните нива на температурата.

Климатиците са създадени по начин, който позволява изключително бърз и по-ефективен монтаж, независимо от околните предмети. Те са с тънък и изящен дизайн, който идеално се вписва във всеки интериор. Уредите предлагат и комплексна функция за автоматично почистване, която предотвратява натрупването на бактерии и плесени по топлообменника и по този начин осигурява по-полезна среда.

LG климатиците с пречистватели за въздух имат и режим „Комфортен сън“, който осигурява добра обстановка в спалнята, като регулира автоматично 3 различни функции - индиректен въздушен поток, 7-часова настройка на времето на изключване, нежен вятър и логическа настройка на времето за сън. В студените дни въздушният поток  се регулира според околната среда, позволявайки оптимално разпределение на топлия въздух в жилищните помещения и бързо загряване.

Уредите на LG със система за пречистване са най-доброто решение за семействата с малки деца и за домовете, в които пространството е ограничено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com