Чичковите червенотиквеничковчета!

97055
Чичковите червенотиквеничковчета!
Снимка: БГНЕС

На какво ли не се нагледахме за 25 години. Театърът, който сега обаче се играе, няма равен! Едвовременно и комедия, и трагедия, и трагикомедия, но и фарс, пародия, цирк! Всичко накуп! В главните роли са Сидеров - как иначе! - и Бареков - закъде без него! - който упорито опитва да отнеме първенството на атакиста като главен клоун на държавата, и, както личи, много скоро ще успее!

Тези дни двамата циркаджии изпълниха по още един нов номер на театралния мегдан. Сидеров обяви, че ако управляващите - сякаш той не е от тях! - не вдигнат минималната заплата на 700 евро, той и неговата "Атака" ще съборят парламента и ще предизвикат нови избори! Бареков пък - и той парламентарна сила, след като тримата предатели продадоха собствената си партиите-майки! - побърза да удари - никога не е излишно! - още един плесник на главния си политически противник. Борисов и ГЕРБ, отсече той, да поискат сформиране на парламентарна комисия, която да разследва "зулумите" на Плевнелиев. Интересното е, че ден по-рано и неговата партия (обяви го нахалният ренегат, бивш депутат от "Коалиция за България" Румен Йончев) се бе заканила да свали правителството и парламента. Даже другият нов "без цензурник", Росен Петров, обяви и краен срок за това - веднага след изборите на 25 май!

Бареков се сравнява с Борисов и по "палати"

Бойко Борисов не обитава имот под наем в квартал "Бояна" в София. Това се казва в декларация на ГЕРБ по повод на информацията, тиражи...

Като ги гледа и слуша човек, и особено, ако им повярва, спукана им е работата на БСП и ДПС!

Не че - ако се случи, няма да е добре!, но тези двамцата (вместо да се обединят, ако наистина искат да свалят Орешарски) май са си обявили състезание - кой пръв ще свали шалтера на 42-ото Народно събрание! На думи, разбира се!

Че това са думи на вятъра и прах в очите, обаче, две мнения по въпроса няма! Колкото до Сидеров, на тази бита карта за българската политика му става все по-ясно, че излезе ли сега от парламента, никога вече няма да стъпи там! Ще гледа пленарната зала само по телевизията, както се казва, през крив макарон. Доказват го и социологическите проучвания - без значение дали са честни или проправителствени, никоя агенция не му дава повече от 1,5-2,0 процента обществена поддръжка! Няма Варадеро, няма "Риц", няма Булонския лес! Няма и Москва, с Кремъл! А няма да има и "добре приятели", които - както сам казва - да му плащат партийните разходки, удоволствията и уютът по всяко време! Колкото и приказен свят да си е съчинил, този балкански неонацист не може да е чак толкова заблуден и замаян! Сидеров отлично е разбрал, че се храни чрез властимащите и за да продължи с деликатесите и комфорта, БСП и ДПС са му нужни като слънцето и въздуха, както беше казал един партиен динозавър! За да го има в политиката!

Другият хубостник също само хвърля димки - и децата знаят, че пие кръвчица, политическа, през БСП - и особено чрез ДПС. Като скачени съдове са с турската партия, нищо, че уж не се поздравяват! От "резервоарите" на Пеевски и Цветан Василев, през вълчата ТВ7, та на софрата на Бареков!

И на всички по-малки и по-големи предатели и слагачи, но главно - ядачи и пиячи, които наводниха "България без цензура", без да правят сметка, че отстрани всичко се вижда и другите ги гледат! Както казваше Остап Бендер, в чинии със сини ивици по края! Бая ще си помисли Бареков преди да тръгне да сваля ДПС!

Бареков стартира подписка за импийчмънт на президента

От днес започва подписка в парламента за създаване на комисия в Народното събрание, която да разгледа мотивите и сигналите за искане на...

А е добре и да не забравя, че това, което чете в демоскопските проучвания, лично той си го е поръчал! И си е платил!

И че 6-те процента, с които продажните социолози му ръкопляскат, е поне двойно преувеличено! Всичко друго е досадно и банално главозамайване!

Пита се и в задачката как тримата, купени от него депутати, ще преобърнат кворума и ще опразнят пленарната зала, при положение, че в нея - прозрял истината за собствената си политическа съдба - здраво са се окопали Волен Сидеров и неговите 20-тина депутати-послушници?! Или пък - ако си въобразява, че ще подмами още "чужди", плащайки им да станат "свои", Бареков трябва да си дава сметка, че "чуждите"-"свои" не може да са от ГЕРБ, защото те и преди това са гласували срещу мнозинството.

Трябва да краде депутати от БСП, ДПС и "Атака" - иначе е безсмислено! А това с традиционно чугунените глави от тези три партии е трудно осъществимо! Даже неосъществимо!

Накрая? Като правило такива като тези двамата накрая изкукват. И е вярно - единият цяло лято се разхождаше, запасан с пищов на кръста и обиколен от шайка фашизоиди из центъра на София, а другият тези дни се яви на пресконференция, облечен в бронежилетка, след "нападение" срещу офиса му! И двамата точно като ранния Хитлер - през първата половина на тридесетте години! Така че този текст можеше да бъде озаглавен и "Оберщурмбангрупенфюрерчета!". Заслужено!

Бареков протяга ръка към ГЕРБ, те му нямат доверие

"Не виждам в България кой може да има доверие на този човек, който преди 8 месеца по медиите казваше, че на другия ден ще бъде убит, ня...

Но май дори и за това не са дорасли!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com