Константинов: На Матей му се играе, но разчита на промени

87728
Константинов: На Матей му се играе, но разчита на промени

"На Матей му се играе за България, убеден съм в това. Има обаче някои фактори, които го спират". Това заяви новият селекционер на волейболния ни мъжки национален отбор Пламен Константинов пред Нова телевизия.

"Той разчита на някои промени в начина на управление на българския волейбол. Аз също вярвам, че са нужни някои промени", допълни Константинов. Той заяви, че е изпратил покана на най-добрия български волейболист, но не очаква той да се отзове.

Новият селекционер: Жеков се връща, чакаме Казийски

Андрей Жеков се завръща в националния отбор за световното първенство в Полша, а Матей Казийски е получил покана, но все още не се знае ...

"Няма да правя много промени в тима, тъй като няма време до началото на Световното", разкри още новият селекционер. Шампионатът в Полша започва на 30 август.

"След като нямаме силно вътрешно първенство, трябва да направим стратегия, в която да е заложена идеята за доразвиване на младите таланти. На около 20-годишна възраст те спират развитието си в България. Първата стратегия е следващата година да бъде картотекиран втори национален отбор, който да участва в Европейска лига, което е еквивалент на Световната лига, но на европейско ниво", каза още Пламен Константинов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол