Хамес вкара гол №1 на Световното, смята Ивелин Попов

13034
Хамес вкара гол №1 на Световното, смята Ивелин Попов
Снимка: Getty Images / Guliver

"Първият гол на Хамес Родригес за Колумбия срещу Уругвай е голът на световното до този момент", коментира капитанът на българските национали Ивелин Попов. Часове преди осминафинала на световното и българският нападател вкара от дузпа за Кубан при 4:1 над Университатя в контрола в Австрия.

"Сложих топката на бялата точка и казах на съотборниците да ме чакат на центъра", разказа в свой стил Ивелин Попов. Ето още какво коментира той пред "Труд":

"Шпигел": Камерун - Хърватия е уговорен, имало е седем "хванати"

Мачът от група “А” на световното първенство Камерун - Хърватия (0:4) попадна под съмнения за манипулиран резултат с цел печ...

С отборен дух и два перфектни гола Колумбия победи Уругвай. Жалко за това силно поколение уругвайски футболисти, защото едва ли ще видим на друго първенство фигури като Диего Форлан и Диего Лугано. Липсата на наказания Луис Суарес и цялата ситуация около него се отрази негативно на отбора.

Санкцията му е прекалено тежка и се надявам, че ще бъде намалена. Не приемам неговата постъпка, но 4 месеца без никакъв футбол звучи отчайващо. Ако не ги правеше тези неща, той щеше да е просто добрият футболист Суарес, а не хищникът Суарес. Не изключвам и сам да търси такава слава, никой не знае какво му е в главата. С играта си Колумбия показва, че има много сериозни амбиции и ще затрудни максимално Бразилия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com