Испания не иска Дел Боске за селекционер

6015
Испания не иска Дел Боске за селекционер
Снимка: Getty Images/Guliver

Испанците нямат желание Висенте дел Боске да бъде селекционер на националния отбор. Поне това сочи анкета, проведена от вестник "Марка".

В нея са гласували 150 хил. читатели, като над 2/3 от тях - 68.8% - искат оставката на треньора след края на Световното първенство. Той има договор с федерацията до 30 юни 2016 г.

Полицията не поиска да играе футбол с феновете

Полицията в столицата Бразилия не прие да играе футбол с протестиращи, съобщава ИТАР-ТАСС. Протестът, който стартира час преди началния...

Привържениците не искат да виждат повече в отбора трима от най-опитните в него - Давид Вия, Фернандо Торес и Шави Ернандес. Първият и последният така или иначе обявиха оттеглянето си от националния отбор.

Въпреки желанието на привържениците, от Испанската федерация нямат намерение да се разделят със селекционера си. Дел Боске получи пълна подкрепа от директора на националния отбор Хорхе Перес.

"От най-ниските до най-високите нива в нашата федерация, всички стоим зад треньора. След като имаме най-добрия наставник в света, защо въобще да го сменяме. Все още не сме говорил с него, но той си има договор" - сподели Перес.

Все още не е ясно и какви ще бъдат намеренията на самия Дел Боске. Нищо чудно той сам да пожелае да се оттегли и да подаде оставка след отпадането на

Италия моли за допълните почивки в мачовете

От Футболната федерация на Италия искат Световната футболна централа да разреши две допълнителни паузи на мача с Коста Рика от Световно...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com