Монтоливо: Ще играем поне на 1/2 финал

4909
Монтоливо: Ще играем поне на 1/2 финал
Снимка: Getty Images/Guliver

Полузащитникът на Италия Рикардо Монтоливо има доста оптимистични очаквания за представянето на неговия отбор на Световното първенство в Бразилия. Според него Италия може да достигне до 1/2-финал или финал на Мондиала в Бразилия, който стартира днес.

За съжаление на халфа, на Милан, той няма как да помогне това да се случи, след като си счупи своя крак по време на приятелската среща срещу Ирландия. На въпрос как приема травмата си и факта, че няма да играе на Мондиала, Монтоливо говори обширно пред "Газета дело Спорт".

Раул: Най-слаби сме в нападение

Според легендата на испанския футбол Раул, най-слабото място на отбора на Испания е нападението. „Давид Вия и Фернандо Торес опр...

"Тази контузия е смесица от гняв и разочарование. Когато ме заболя, аз разбрах, че ще трябва да посетя лекаря, но след това усетих и видях пукнатината. Просто усетих, че няма да играя на Мондиала", заяви той.

"Мислех, че това е лош късмет, понеже съм фаталист. Това обаче е част от играта и от живота", добави той.

"През тази седмица се ожених, но и ще изпусна най-големия шанс в кариерата ми. Не беше никак лесно, но просто трябва да го приема. Погледнах снимките на които бях в носилката и просто всичко изглеждаше загубено".


"Най-трудният момент бе вечерта в хотела, когато моите съотборници и техническият персонал дойдоха да ме утешат. Разплаках се. Те всички бяха просто страхотни в този момент. Киелини ми пише всяка сутрин, интересува се как съм. Онази вечер Галиани ми се обади, той по това време е бил на вечеря със Силвио Берлускони и Пипо. Говорих и с тримата. Президентът ми каза много хубави думи, а Галиани ме изчака, като пристигнах в Милано".

Бразилец облече бебето си с екип на Селесао

Бразилците луднаха часове преди старта на Мондиала и не пожалиха дори невръстните си рожби. Беатрис е на 9 месеца и е пременена като фу...

"Индзаги? Той е пълен с желание и енергия, той иска да започне голям проект в Милано. Той ще ми даде най-подходящата роля за моите характеристики. Колкото до Зеедорф, просто нещо стана между него и отбора, Нямаше унисон. Сега пред мен стои перспективата да гледам Мондиала като фен. Вярвам обаче, че ние ще достигнем до 1/2-финал или дори до финал, както направихме и в европейските първенства".

"Бразилия, Испания и Германия са по-силни, ние ще се конкурираме с отбори като Аржентина и Холандия. Ще бъде обаче важно да започнем добре турнира в мача ни срещу Англия", каза още той.

 

 

 

Корейски фенки раздаваха целувки за късмет

Девойки в Сеул организираха специална церемония, с която да пожелаят успех на футболните национали в започващото тази вечер световно пъ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com