Роналдо: Един ден ще съм редом до Пеле и Марадона

8608
Роналдо: Един ден ще съм редом до Пеле и Марадона
Снимка: Getty Images/Guliver

Нападателят на Реал (Мадрид) и Португалия Кристиано Роналдо изрази надеждата си, че един ден името му ще стои редом до това на двамата най-велики футболисти в историята - Пеле и Марадона. През юни звездата встъпва на третия си световен турнир, където ще опита да спечели трофея, който му липсва - титла с Португалия.

"Обичам футбола. Това е моят живот. Без футбол не знам какво бих прави, заяви Роналдо пред "The Sun". - Смятам да играя още 7-8 години, а ако тялото ми позволява, ще остана на терена и до 40. Надявам се, че един ден ще мога да поставя името си на първа страница във футболната история, редом до тези на Пеле и Марадона".

Звездно трио от Реал (Мадрид) се присъедини към лагера на Португалия

Националният отбор на Португалия е вече в пълния си блясък. Звездите на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, Фабио Коентрао и Пепе се присъед...

Роналдо, който според сведенията печели 288 000 паунда на седмица в Реал, заяви, че вече не следи каква е банковата му сметка, въпреки трудното детство, което е имал.

"Не знам колко пари имам. Парите не са това, което ме ръководи. Вярно е, че преди го правех, когато нямах нищо. Тогава исках да имам пари за мен и семейството ми, защото бяхме много бедни. Аз нямах играчки и не получавах подаръци за Коледа", признава носителят на "Златната топка".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com