Балканджи Бойко дава 10 депутати - ето за какво да си ги ползвате

11460
Балканджи Бойко дава 10 депутати - ето за какво да си ги ползвате
Снимка: Pexels / Skylar Kang

Бойко Борисов предложи 10 депутати на опонентите си, за да съставят правителство. А самият той обяви, че не иска да бъде депутат. По всичко личи, че за този човек няма по-безпредметно и излишно нещо от това да бъдеш народен представител - принципно най-важната фигура в парламентарната република. Но тъй като Борисов е дашен на депутати, да не пропускаме този момент, а да се възползваме моментално. Ето за какво може да си поискаш депутат от ГЕРБ.

1. Фикуси вкъщи

Възможно е да нямате достатъчно, а холът ви да стои празен и неозеленен. Във всеки ъгъл - това предлагаме - да поставите по един депутат от ГЕРБ, който мълчаливо да стои изпружен и да го поливате с 5 000 лева накрая на всеки месец. Дайте им само смартфон, за да може да шерват статусите на Борисов и да пишат под тях "Браво, г-н премиер!". Цялото това нещо ще продължи четири години и ще ви струват общо 960 000 лева. 

2. Нива, копане 

В този сложен момент на тежка земеделска работа всеки кадър е важен. Не са особено подготвени за това, ще кажете вие, но на харизан кон, нали. Не се притеснявайте и за земеделска техника - Цвета Караянчева ще се погрижи да дари лизгари от 1962 година за добруването на българския народ. 

3. Хора, с които да докажете, че от всеки ваш съученик може да стане депутат

Гимназията наивно вдъхва кураж на учениците, че успехът зависи от таланта и уменията им. Напротив - използвайте десетте депутати за обиколка из българските училища, където да докажете на деца, родители и учители, че в крайна сметка никога нищо не е загубено.  Достатъчно е да страдате от комбинацията между кариеризъм и послушание и след време - скъпи ученици, тъй кажете - ще разберете, че който ги посее в себе си, ще пожъне депутатско място.

4. Арт пърформанс 

Могат да бъдат използвани за поп-арт пърформанс, в който да бъдат изложени в авангардна галерия и кураторите да запознаят ценителите с този сложен и интересен опит в изкуството. С тази изложба депутатите от ГЕРБ ще може да пътуват по различни точки на света, което би им харесало, защото е на аванта, ще бъдат разглеждани от висшите кръгове и накрая ще ги предложите на търг на "Сотбис". Не се притеснявайте, ще има успех - откакто Анди Уорхол продаде консерва от доматена супа за сериозни пари, всичко е възможно.

5. База данни за написване на код за начинаещи

Всеки алгоритъм се нуждае от база данни, който да го задвижи. От тези 10 души може да вградите необходимите. Като да кажем: брой изказвания в парламента и коефициент на изречения, които започват с "Не мога да коментирам този въпроси, трябва да каже г-н Бойко Борисов". 

6. Автори на книги срещу Бойко Борисов 

Вече имаше хора, които написаха книги срещу Бойко Борисов, а после станаха депутати на Бойко Борисов, но всеки, който ги е обвинил, не си е помислил, че може пък сега да спрат да бъдат депутати на Бойко Борисов и да напишат книги срещу Бойко Борисов. Към новата книга "Хайка", прибавяме допълнителна бележка - от автора на "Шайка"; и ето го - бестселър. 

7. Хора, които да изпитват катарзис 

Напоследък няма депутати, които да са изпитвали катарзис - отдавна никой не е изпитвал катарзис. И тъй като политиката е дълбоко разтърсващо душевността занимание, тези десет великомъченици може да изпонаизпитат катарзис. Как ще стане това ли? Както по принцип се изпитва катарзис - свикваш пресконференция, на която съобщаваш, че си изпитал катарзис. 

8. Наистина за депутати 

Неочаквано, но да - те наистина могат да бъдат депутати, подкрепящи други партии. В крайна сметка монотеистичните им възгледи за политиката лесно могат да бъдат преобърнати, стига да им се разясни, че това се прави само, за да разсее противника. Но ако е много сложно, дори не го разяснявайте. Те ще намерят начин да се проврат добре навсякъде.

Автор: Райко Байчев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

"Скалъпена история": Асен Василев обясни познава ли се с баща и син Димитрови

"Реванш, наказание и ненужна демонстрация": Росен Желязков за отстраняването му от шефското място в парламента

Шефът на НЗОК ще съди Лена Бориславова за клевета

Радан Кънев: В Брюксел не се чува нищо от скандалите у нас

Д-р Петър Москов: През последните две години маските паднаха, обществото ни няма посока

Кабинетът освободи Вяра Тодева и още 5 областни управители за сметка на кадри на ГЕРБ (СНИМКИ)

Киселова за избора на следващия председател на НС: Той е потенциален кандидат за премиер

"Левицата" с нов залп срещу Корнелия Нинова - отново е замесена Ваня Григорова

НС ще има поне още едно заседание, за да забранят депутатите рекламата на хазарт

"Не пипай там, където не ти е работа": Ицо Хазарта каза защо цялата задкулисна машина премазва ПП-ДБ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика