Пускат женска виагра под формата на спрей за нос

14922
Пускат женска виагра под формата на спрей за нос

Откакто съществува виагра, проблемът с мъжката потенция вече не е проблем. Мъжете са облагодетелствани – дори да не могат, синьото хапче моментално се явява на помощ и връща сексуалните им възможности и мъжко достойнство. Съвсем скоро и дамите ще имат своя „виагра“ и ще може да не се притесняват, че няма да им се получи.

Става дума за специален препарат на име Tefina, предназначен да предизвиква у дамите сексуална възбуда.

От какво се възбуждат мъжете

Красивата и по-нежна половина от човечеството полага огромни усилия, за да изглежда очарователно, привлекателно и секси. И въпреки тов...

Медикаментът вече е готов, но в момента текат изпитания с него сред доброволци в Австралия и Канада. Женският еквивалент на мъжкото хапче е разработен под формата не на таблетки, а на спрей за впръскване в носа. Този метод на прием е дискретен, бърз и ефикасен, коментират специалистите.

Самият Tefina представлява тестостерон под формата на гел, който се усвоява от организма чрез лигавицата на носа. Предназначен е не само да повишава женската полова възбуда, но и да лекува разстройства, свързани с невъзможността за достигане на оргазъм, която се явява сериозен проблем за голям процент от представителките на нежния пол. Само няколко минути след впръскването, спреят се усвоява и започва да действа положително на либидото на жените в продължение на няколко часа.

Да припомним – препаратът виагра беше официално въведен през 1998 г. за лечение на еректилна дисфункция при мъжете. В Съединените американски щати доходът от неговата продажба се изчислява на около 2 милиарда долара годишно. Производителите на Tefina също очакват грандиозна печалба, но декларират, че главната им цел не е просто да получат сериозен доход от продажбите, а да помогнат на по-красивата половина от човечеството да се справи със сексуалната дисфункция.

Въпреки добрите в основата си намерения на производителите, се появиха и много критици, които се изправиха срещу идеята за женска виагра.

Ежедневна караница е ключът към щастлив брак

Ако сте се питали кой е ключът към щастливия брак, то 91-годишната Флорънс и 93-годишният Хари от Великобритания дават отговор на този...

Те са на мнение, че не е необходимо дамите да приемат химически препарат и чрез него да вкарват излишни токсини в организма си само заради достигането на оргазъм. Въпреки това обаче, Tefina дава надежда, че жените ще успеят да получат истинско удоволствие от секса, а това, от своя страна, ще повлияе положително и на психическото им и емоционално състояние.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com