X
 
 

Учителка в САЩ влиза за 20 години в затвора заради секс с тийнейджър (ВИДЕО)

6539 0
photo of Учителка в САЩ влиза за 20 години в затвора заради секс с тийнейджър (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver
20 години затвор за блудство с ученик – така завърши един от най-шумните процеси в САЩ срещу учителка, блудствала с малолетен ученик.

28-годишната Британи Замора ще остане на пробация до края на живота си, след като излежи присъдата си, от която се приспадат 478 дни, прекарани в ареста, пише изданието The Arizona Republic.

Закон за химическа кастрация на педофили приеха в Украйна

На извънредно заседание парламентът на Украйна прие закон за химическата кастрация на педофилите и създаване на публичен регистър, койт...

Замора се обяви за добър и честен човек, който е направил грешка. Тя смята, че не е заплаха за обществото, но се призна за виновна. А адвокатът ѝ обяви, че не става въпрос за случай на изнасилване, а на сексуални отношения между тийнейджър и зряла жена. Но в Аризона, по закон сексуални отношения може да има, когато и си навършил 17 години.

Според доказателствата по делото, Замора многократно е правила секс с 13-годишен ученик, включително в колата си и в класната стая, веднъж и пред очите на 11-годишен ученик. Двамата се задявали сексуално и пред очите на паралелка от шести клас, по време на видео урок.

За майката на 13-годишното момче, Замора не е нещо по-различно от педофил, използвал позицията си на власт.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители