Конферентен форум във Велико Търново обединява бизнеса, комуникационния сектор и образованието

1232
Конферентен форум във Велико Търново обединява бизнеса, комуникационния сектор и образованието
Снимка: Камелия Джанабетска/Actualno.com

Утре, 23 ноември 2018 в Аулата на Великотърновския университет ще се проведе първата по рода си за страната конференция на тема „Стойността на комуникациите в дигиталната ера“, посветена на изследването на комуникациите. Организатор на събитието е Сдружение „Знание - интензивно развитие“ (KIDA), с основен партньор A Data Pro и домакин Великотърновският университет „Св. св. Кирил и Методий“.

Конференцията ще събере на едно място много водещи PR и маркетинг експерти от страната и чужбина. Събитието ще открият вицепремиерът Томислав Дончев и кметът на Община Велико Търново Даниел Панов.

С тази инициатива организаторите от KIDA изпълняват своята мисия да позиционират Великотърновския регион и, на европейско ниво – България, като център за знание - интензивни услуги. Управителят на сдружението Райна Григорова обосновава целите и потребностите по следния начин: „Предвид нарастващата зависимост на комуникационната индустрия от нови технологии и професионалистите, подготвени да работят с тях, вярваме, че това е ниша, в която има широко поле за развитие както за региона, така и за страната. С тази конференция насърчаваме колаборацията между местни и международни експерти в сферата, бизнеса и висшите учебни заведения, с цел подготовката на експертни кадри спрямо бъдещите нужди на индустрията”.

Основните въпроси, които ще бъдат дискутирани от специалисти по време на конференцията са: Как се оценяват комуникационните кампании, какви са възгледите относно надеждността на бранд журналистиката, доколко важна е ролята на комуникационните експерти в компаниите, и кои са най-актуалните тенденции за достигане на аудиторията с възможностите и каналите, които дигиталната ера предоставя?

Участниците и гостите на събитието ще имат възможността да зададат своите въпроси към международно утвърдени експерти като Джона Бърк, Изпълнителен директор на Международна асоциация за оценка и измервания на комуникациите (AMEC), Ана Ади, професор по връзки с обществеността и корпоративни комуникации в Университета за приложни науки „Квадрига“ в Берлин,  и изследователя на масовите комуникации Томас Щокле, както и към панелистите от областта и страната.

В подкрепа на учащите и на всички желаещи да присъстват, събитието е безплатно. Предварителната регистрация се осъществява на уеб-адрес: https://www.kida-conference.bg/#Registration

Конференцията се финансира от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“. Реализира се с партньорската подкрепа на Международната асоциация за оценка и измервания на комуникациите (AMEC), Института по Връзки с обществеността (IPR), Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, компанията за медийни анализи Perceptica и софтуерния университет СофтУни

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ВЕЛИКО ТЪРНОВО:

Пламнал пожар заради нощна лампа: Възрастна жена е с изгаряния

Ваксиниран младеж е с коклюш във Велико Търново

ВАС ще има последната дума за проекта на Вълка за огромен инсинератор край Павликени

Авария остави без вода Велико Търново и още няколко града

Хората в Павликени си имат камила (СНИМКИ)

Сериозна авария: Велико Търново е без вода

След 14 бременности: 33-годишна жена роди за 11-и път у нас

2-годишно дете почина в болницата във Велико Търново

Два дни грипна ваканция в област Велико Търново

За трето дете: 10 000 лева накуп ще дават в Горна Оряховица

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com