Лига Европа или Лига на конференциите: Лудогорец и Рома в свиреп спор на "Олимпико"

1794
Лига Европа или Лига на конференциите: Лудогорец и Рома в свиреп спор на "Олимпико"
Снимка: Ludogorets.com

Шампионът на България Лудогорец излиза тази вечер за вероятно най-важния си мач от началото на новия сезон. Разградчани гостуват на италианския гранд Рома в последен шести мач от груповата фаза на Лига Европа, а сблъсъкът ще определи кой от двата тима ще продължи към елиминациите и кой ще отиде в Лигата на конференциите.

Ще се опълчи ли Лудогорец на Рома?

Преди решаващия мач Лудогорец заема втора позиция в групата със 7 точки, а Рома е на третото място - със същия актив. "Вълците" ще преследват задължителна победа на стадион "Олимпико" в Рим, защото дори и равенство ще остави Лудогорец на втората позиция - нещо, което Жозе Моуриньо и компания не искат да се случва.

0% марж за Рома - Лудогорец от efbet

В първия мач между двата тима Лудогорец успя да запише ценна победа в Разград с резултат 2:1. Благодарение на този двубой в момента "орлите" са пред Рома в подреждането и се нуждаят от равенство, за да играят в Лига Европа и напролет. efbet дава 0% марж за двубоя Рома - Лудогорец, като ставката за победа на "вълците" е 1.35, за равенство - 6.20, а за победа на Лудогорец - 10.00.

И Лудогорец, и Рома записаха победи с резултат 3:1 в последните си мачове, като "зелените" надвиха Септември като гости, а "вълците" се справиха с Верона. Дали двата тима ще пренесат головете и за двубоя в Лига Европа, предстои да разберем. efbet дава 1.61 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.40 за под 2,5 гола.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com