Паркингът на Kaufland в Търново ще събере собствениците на електромобили у нас

1536
Паркингът на Kaufland в Търново ще събере собствениците на електромобили у нас
Снимка: Kaufland

Паркингът на Kaufland във Велико Търново ще бъде домакин на среща на Асоциацията на собствениците на електромобили в България (АСЕБ). Събитието ще се състои тази събота от 10 до 18 часа на паркинга на хипермаркета на ул. „Краков“ 2Б.

Kaufland поддържа мрежа от бързозарядни електрически станции на територията на редица от паркингите си в цялата страна като част от визията на компанията за развитие на модерна и „зелена“ градска среда. “Компанията е с традиции в развитието и насърчаването на електромобилността в България. Започнахме да изграждаме мрежата си от бързи зарядни станции през 2017 г., като до края на 2022-ра те вече ще са 15.“, коментира по повод предстоящото събитие енергийният мениджър на Kaufland България Иво Василев.

Станциите са разположени на стратегически локации из цялата страна, което позволява спокойно планиране на пътуването с електрически автомобил с междинни спирки за зареждане и почивка. Чрез станциите за електромобили Kaufland не само създава удобство за своите клиенти, които могат да заредят, докато пазаруват, но и пряко се ангажира с намаляване на въглеродните емисии.

Търговската верига не за първи път е домакин на срещата на АСЕБ. През 2020 г. първата такава среща на организацията се състоя на паркинга на един от хипермаркетите на Kaufland в Стара Загора.

Повече за предстоящото събитие вижте тук:

https://www.facebook.com/events/499426348248268/?ref=newsfeed

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com