НА ЖИВОВойната в Украйна

Паркингът на Kaufland в Търново ще събере собствениците на електромобили у нас

847

Паркингът на Kaufland във Велико Търново ще бъде домакин на среща на Асоциацията на собствениците на електромобили в България (АСЕБ). Събитието ще се състои тази събота от 10 до 18 часа на паркинга на хипермаркета на ул. „Краков“ 2Б.

Kaufland поддържа мрежа от бързозарядни електрически станции на територията на редица от паркингите си в цялата страна като част от визията на компанията за развитие на модерна и „зелена“ градска среда. “Компанията е с традиции в развитието и насърчаването на електромобилността в България. Започнахме да изграждаме мрежата си от бързи зарядни станции през 2017 г., като до края на 2022-ра те вече ще са 15.“, коментира по повод предстоящото събитие енергийният мениджър на Kaufland България Иво Василев.

Станциите са разположени на стратегически локации из цялата страна, което позволява спокойно планиране на пътуването с електрически автомобил с междинни спирки за зареждане и почивка. Чрез станциите за електромобили Kaufland не само създава удобство за своите клиенти, които могат да заредят, докато пазаруват, но и пряко се ангажира с намаляване на въглеродните емисии.

Търговската верига не за първи път е домакин на срещата на АСЕБ. През 2020 г. първата такава среща на организацията се състоя на паркинга на един от хипермаркетите на Kaufland в Стара Загора.

Повече за предстоящото събитие вижте тук:

https://www.facebook.com/events/499426348248268/?ref=newsfeed

10 пейки с важни факти за Дунава дари Kaufland на русенци

10 пейки с интересни и тревожни факти за река Дунав бяха дарени от Kaufland България на Община Русе. Инициативата е част от мащабната к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Общество

Прогноза за времето - 4 декември...
Кой има имен ден днес, 4 декември...
Най-важното за деня, 3 декември...
Товарен автомобил уби пешеходец...
Седмична прогноза за времето...
Кой е виновен, че покупките от...
Коментар №3 на седмицата: Дайте...
Коментар №2 на седмицата: Той...
Коментар №1 на седмицата: Безмерната...
Граждани искат ефективни присъди...
Намалява броят на обявите за работа...
Най-важното за деня, 2 декември...

Последни новини