Седмичен хороскоп за 30 януари - 5 февруари 2023 г.

20252
Седмичен хороскоп за 30 януари - 5 февруари 2023 г.
Снимка: iStock

Овен

Вашето кариерно израстване е във вашите ръце. Ако искате повишение, бъдете активни и уравновесени. Печалбата е възможна, но за това ще трябва да работите усилено. В личен план се опитайте да не бързате със заключенията, скоро всичко ще се промени. Ако сте в любовен триъгълник, вашата тайна може да бъде разкрита тази седмица.

Телец

Ако шефът ви реши да ви натовари с допълнителна работа, това е във ваш интерес. Въз основа на резултатите е възможно взимането на важно решение, може би ръководството подготвя повишение за вас - ако не сега, то по-късно. Към края на седмицата са възможни конфликти с близък човек, всичко зависи от позицията ви. Би било хубаво да помислите за имиджа си и да промените нещо във външния си вид.

Близнаци

Това е седмица, в която финансовото ви положение ще се подобри значително. Мнозина от вас ще имат нужда от търпение и постоянство. Вашите цели са постижими, но само с вашето активно участие. Това е време, когато много неща се получават. Не забравяйте, че любимият ви човек очаква от вас красиви думи и признания.

Рак

Опитайте се да се вместите колкото е възможно повече задачи тази седмица. Побързайте с работните планове, не оставяйте най-трудното за последния момент. В личен план не давайте повод за ревност на половинката ви. Точно сега нямате нужда от влошаване на отношенията.

Лъв

Това е седмица, в която ще се наложи да вземете важно решение.  Успехът ще бъде за онези от вас, които имат собствен бизнес. Важните преговори оставете за края на работната седмица. Преразгледайте отношенията си с близки хора, може би сте станали прекалено придирчиви.

Дева

Седмицата ще премине спокойно и равномерно: каквото планирате, това и ще направите. Авантюристичните проекти едва ли ще бъдат успешно реализирани сега, не си струват риска. Има шанс да получите увеличение на заплатата и веднага да я пропилеете. Благоразумието е най-добрият ви съветник.

Везни

Тази седмица ще се видите в пари. Помислете добре в какво да ги вложите, може би е най-добре да не бързате да ги харчите. В личен план може да кажете твърде много и след това горчиво да съжалявате. Пазете личните си тайни за себе си. Не забравяйте, че щастието обича тишината.

Скорпион

През тази седмица ще стигнете до извода, че имате с какво да се гордеете и да се уважавате. В работата са възможни приятни предложения или похвали. Периодът ще е изпълнен с много щастливи и неповторими моменти в личния живот. Пазете щастието си.

Стрелец

За много Стрелци се откриват интересни перспективи. Вярно е, че за това трябва да работите съвестно. Оставете уикенда за почивка, тя ще ви трябва след напрегната и активна седмица. Не е хубаво да отказвате да помогнете на близки, но също така не си струва да поемате твърде много ангажименти - намерете баланса.

Козирог

Вашият навик да отлагате сега ще е само във ваша вреда. Ако искате да постигнете нещо, не бъдете мързеливи. Опитайте се да намерите удоволствието в това, което правите. Тегленето на заем сега не е най-добрата идея.

Водолей

Седмицата е успешна за работа, но трудна в личен аспект. Във финансово отношение бъдете внимателни - не бързайте да харчите голяма сума пари. Нови познанства може да ви накарат да се замислите дали сте доволни от личния си живот. Опитайте се да гледате трезво на нещата. 

Риби

През тази седмица напомнете на стари приятели за себе си. Освен това пазете парите си - сега те могат да ви бъдат полезни за нещо непредвидено. Бъдете по-внимателни в общуването с близките си, изразявайте претенциите си по рационален начин. Тези от вас, които са свободни, имат шанс да се запознаят с приятен човек, но не бързайте да правите дългосрочни планове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Кои женски зодии крият остър ум зад невинната си външност?

Кои мъжки зодии умеят да лъжат момите?

Нещастни зодии - не една, а цяло котило черни котки ще им минат път днес!

Разгеле! Петъчни парички ще зарадват душичките на 4 зодии

На 26-ти април: Широката усмивка на Съдбата ще озари живота на 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 26 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 26 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com