„Те не са приятели с модата“: 5 зодии, лишени от таланта да се обличат стилно

13117
„Те не са приятели с модата“: 5 зодии, лишени от таланта да се обличат стилно
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора имат вроден талант да се обличат стилно. Те могат да създават хармонични образи от на пръв поглед несъвместими неща. Но не всеки може да се похвали с такава суперсила. Ето 5 знака на зодиака, които не знаят как да се обличат стилно. Те са по-склонни от другите да правят грешки при изграждането на своя имидж.

Раците не знаят как да се обличат стилно

Те не могат да се похвалят с познаване на модните тенденции. В гардероба им няма много неща, но всички те са изпитани във времето. Ракът пренебрегва тенденциите, залагайки на комфорта и удобството. Изглежда, че не е нищо катастрофално, но знакът също не може да комбинира дрехите. Те са лишени от вроден вкус и трябва да положат много усилия, за да направят приличен имидж.

Модерен хороскоп: Какъв моден стил подхожда на всяка зодия

Лъвовете не се интересуват много от коректността

Да кажете на "царя на животните", че е лишен от вкус, ще се окаже доста опасно. Въпреки това Лъвовете по-често от другите избират неподходящи тоалети. Те могат да си позволят да дойдат на сериозно събитие в рокля от ярък цвят, с много кристали и пайети. Околните обръщат внимание на това. Всичко е заради искреното желание винаги да е на върха. Но това не се отнася за всички представители на знака без изключение. Много Лъвици знаят как да изглеждат зашеметяващо дори в доста скромно и дискретно облекло.

Девите не знаят как да се обличат умерено

В областта на стила вроденият перфекционизъм изчезва някъде. Девите забравят за "златната среда" и чувството за мярка. Днес те изглеждат много скромно, а утре обличат всичко най-красиво и елегантно, без да се колебаят да допълнят образа с масивни бижута. В гардероба на Девата можете да намерите както стари изтъркани вещи, така и модели от най-новите колекции. Но повечето от дрехите са остарели отдавна. Представителите на знака не бързат да харчат време и пари за редовно пазаруване.

4-те най-модерни знаци на Зодиака

Скорпионите не познават скромността и стила

Представителите на тази зодия, подобно на Девите, нямат чувство за мярка. Те не виждат границата между сексуалността и вулгарността и затова често избират твърде провокативни тоалети. Искат да привлекат вниманието върху себе си и успяват. Но това е точно обратният ефект. По същия начин те не могат да изберат стилно, сдържано облекло. Когато Скорпионът няма желание да привлича излишно внимание към себе си, знакът избира неща, които категорично не му отиват.

Рибите не умеят да се обличат стилно и красиво

Водният знак прави елементарни грешки по-често от останалите. Носи романтична лека блуза с анцуг? Да, Рибите могат да създадат такъв образ! Тяхната смелост е достатъчна, за да комбинират най-неподходящите неща в гардероба си. И в същото време се чувстват доста уверени. Рибите не се интересуват, че могат да бъдат сметнати за странни. За тях основното е тяхното удобство и комфорт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 27 април 2024

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com