4-те най-модерни знаци на Зодиака

13093
4-те най-модерни знаци на Зодиака
Снимка: iStock

Модата има много почитатели, но е факт че не веки може да я използва в своя полза. Има хора, които смятат, че всичко модерно може да изглежда перфектно на всяка фигура и затова изпадат в нелепи ситуации на обществени места и важни събития. От това не са застраховани и различните зодиакални знаци.

Със сигурност никога няма да видите представителите на тези 4 астрологични знака в тоалети, които ще ви ужасят!

10 модни зимни тенденции, в които ще се влюбиш

Модата е настроение, стил, начин на живот. Тя прави деня по-пъстър, по-красив. През топлия сезон дамите трескаво търсят последните модн...

Първи в класацията на стилните личности са Везните. Представителите на този знак имат тънък усет към красотата и често го използват умело там, където другите няма да се представят добре. Например, Везните може да намерят вдъхновение в жълтото листо на тротоара. Те пренасят способността си да усещат красотата в собствения си гардероб. Лесно ще могат да направят униклаен тоалет, използвайки забравени дрехи от гардероба си по нетрадиционен начин и ги допълнят с точния аксесоар.

Телецът е вторият в списъка на модните икони. Според астролозите, те имат вроден талант за подбор на нещата за обличане. Именно представителите на този знак могат да комбинират във визията си несъвместими неща на пръв поглед, така че да изглеждат хармонично и уместно, като че изработени едно за друго.

Почетен бронз в рейтинга на модата получава Лъвът. Кралете на хороскопа знаят как да се обличат, демонстрирайки истинско кралско достойнство и умение да се обличат като истински короновани личности. Дори в обикновени дрехи, като тъмен пуловер и дънки, те ще изглеждат като модели на модния подиум благодарение на умението си да съчетават дрехи, обувки и аксесоари.

Стилният ТОП 4 на модните персини ще бъде завършен от Близнаци. Този знак има уникалната способност да определя с един поглед дали дадено нещо им подхожда или не – както по форма, така и по размер. Освен това, Близнаците интуитивно знаят какво е на мода сега - не е нужно да търсят в списания или да четат модни блогове за това.

Как да открием кой цвят ни отива най-много

Знаете ли, че можете да изберете цветовете на дрехите си в съответствие с тена на кожата ви? Проверете тена на кожата си и вижте кои цв...

Останалите знаци не са споменати в тази класация, защото не винаги успяват да са перфектни в представянето си по модните въпроси. Разбира се, и те имат своите точни попадения. Изброените 4 знака, обаче са винаги на ниво и не допускат фал по отношение на модната си визия. Те са на мнение, че  е по-добре да не излизат от дома си, отколкото да се изложат с някой неуместен тоалет

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com