Тези 6 зодии ще са нещастни през ФЕВРУАРИ 2023

19246
Тези 6 зодии ще са нещастни през ФЕВРУАРИ 2023
Снимка: iStock

ТЕЛЕЦ

Направили сте услуга на някого, доверили сте му се и сте го оставили да ви повлияе... всичко това е добре, тъй като обичате този човек. Въпреки това, този февруари наистина ви лази по нервите, защото, въпреки че е едва февруари, вие искате да видите резултати от тези отношения, а досега всичко, което сте видяли, е едно голямо нищо. Този месец ви кара да се чувствате сякаш ще експлодирате; конфликтни сте, тъй като много обичате своя човек и нямате намерение да го напускате, а той дори не изпълнява обещанието си и сега започвате да се чувствате използвани. Усещате някакво бездействие, но по-добре не реагирайте прибързано.

Ето коя е най-проклетата зодия

РАК

Коя зодия е най-истинският приятел?

На кого можеш да разчиташ, когато бедата те застигне? Винаги е добре да знаете кои са най-верните ви приятели, когато имате нужда от ня...

Всичко, което искате, е да намерите убежище в леглото си този февруари, в уюта на вашия дом. На всички ни се иска да се справим с живота така, но работата ни чака. А накрая се оказва, че вкъщи, изглежда малко като мафиотска сцена: Няма къде да избягаш и няма къде да се скриеш. Чувствате се така, сякаш целият този месец ще ви тревожи: Какво ще кажат хората, има ли поверителност, дали сте оценени и т.н. Спрете да се тревожите и изживейте месеца. Ще оцелеете!

КОЗИРОГ

Независимо дали става дума за промяна на нагласите или нов здравословен начин на живот, истината е, че искате всички добри неща, но не искате да полагате усилия. Наистина трябва да се предпазите от попадане в заешка дупка; не се самосъжалявайте, Козирог. Направете това, което трябва, но и се освободете нуждата да го направите с цената на всичко, ако не можете да го постигнете все пак. Простете си, че не сте свръхчовеци.

СКОРПИОН

Всеки път, когато се почувствате невротични, незабавно компенсирате, като се държите като най-уверения човек на земята. С други думи, не позволявате на хората да ви видят как се потите. Ако се притеснявате, вие играете ролята на лечител, но по време на Луна срещу Сатурн няма да можете да поддържате фасадата, тъй като това ще ви се стори по-трудно задължение, отколкото сте предполагали, че ще бъде. Може наскоро да сте преживели отхвърляне или нещо, което ви е накарало да се почувствате с по-ниска цена, от колкото всъщност сте. Но не забравяйте, че сте много повече от лошите си чувства и лошите мисли в главите ни, почти винаги ни лъжат.

Зодиите, които са обречени на страдание през ФЕВРУАРИ 2023

ЛЪВ Нека първо спрем и кажем следното: месецът няма да бъде пропилян и не трябва да се притеснявате, че ще бъде лош и негативен. Това,...

ОВЕН

Каквото и да сте направили, справили сте се добре, но вие имате различни стандарти за себе си и сега само се оплаквате от постигнатото. Вие сте отговорни към това, че сте наранили някого и се чувстате виновни. А с помощта на лунната опозиция Сатурн на гърба ви ще се почувствате наистина комфортно едва когато стигнете дъното. Сякаш периодът е нагласен, за да се самонаказвате. Запитайте се следното: Заслужава ли си цялото това самоосъждане и трябва ли да плащате наистина чак толкова много? 

10 неща, които ще накарат МЪЖА СТРЕЛЕЦ да съжалява, че ви е изпуснал

ВЕЗНИ

Случаен комплекс за вина надига грозната си глава и февруари изглежда като вашия кофти месец. Ще се напрегнете и все ще сменяте темата, когато ви попитат какво ви мъчи този месец. По времето на Луната срещу Сатурн ще забележите, че е най-добре да се отдръпнете, преди да направите сериозните си ходове. Това е един от онези периоди от типа „два пъти мери, веднъж режи“. Спрете да се самосъжалявате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Нещастни зодии - не една, а цяло котило черни котки ще им минат път днес!

Разгеле! Петъчни парички ще зарадват душичките на 4 зодии

На 26-ти април: Широката усмивка на Съдбата ще озари живота на 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 26 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 26 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 26 април 2024

5 зодии, чието настроение се променя в зависимост от времето

26-ти април: Везните само ще вземат пари, а Стрелците само ще дават!

Дневен хороскоп за 26 април 2024 г.

Фаза на Луната на 26 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com