Безяк впечатли Хетафе, оцениха го на €3 млн.

7601
Безяк впечатли Хетафе, оцениха го на €3 млн.
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Лудогорец Роман Безяк е оставил отлични впечатления у съгледвачите на испанския Хетафе, които са наблюдавали изявите му и в двубоя с ЦСКА (1:0). Мадридчани са готови да извадят 3 милиона евро за словенеца, който е тяхна основна трансферна цел през лятото, съобщава "Меридиан мач".

В двубоя с "червените" Безяк не успя да се разпише, но въпреки това е впечатлил кандидат-купувачите си. След мача те са се свързали с колегите си от Лудогорец, за да уточнят сделката.

Огромна подкрепа за Ботев на финала за Купата на България срещу Лудогорец

Феновете на Ботев Пловдив са в страхотна еуфория преди финалната среща за Купата на България срещу Лудогорец. Двубоят е на 15 май на ст...

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев поиска 5 милиона евро за звездата на тима, но вероятно ще е склонен да намали претенциите си. При евентуално леко повишение на предлаганата цена за играча може да се стигне до трансфер.

Мениджъри от общо 3 държави бяха на трибуните на "Лудогорец Арена" по време на мача с ЦСКА. Агенти и съгледвачи на клубове от Франция, Украйна и Испания наблюдаваха срещата, за да следят изявите на звездите на двата тима. Някои от водещите тимове в Украйна се интересуват от Жуниор Кайсара. Защитникът направи фурор през този сезон и почти сигурно през лятото ще си тръгне от Разград.

Припомняме, че в даден период от кампанията на Лига Европа Роман Безяк бе на второ място сред водещите голмайстори на турнира. Със своите шест попадения словенецът изоставаше само с гол от водача Жонатан Сориано от Залцбург.

 

ЦСКА върна усмивката на Стойчо Стоев, треньорът коментира личния си живот

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев беше доволен от победата с 1:0 над ЦСКА. Той обаче добави, че разградчани още не са си гарантирали ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ